Főoldal Játékok A GoldenEye 64-en gúnyolódik a Marvel’s Spider-Man Remastered easter eggje
Játékok

A GoldenEye 64-en gúnyolódik a Marvel’s Spider-Man Remastered easter eggje

Ismét humoránál volt az Insomniac Games.

185

A héten már megjelent a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales PS4-re, ki is veséztük mi változott. A következő csütörtökön viszont a PS5 megjelenésével egyetemben erre a konzolra is napvilágot lát a játék. Ráadásul aki az ultimate edition csomagot veszi le a polcról, az az első rész felújított verziójával is gazdagodhat. A Marvel’s Spider-Man Remasteredet pár szerencsés már most játszhatja, például az amerikaiak, ahol már debütált a konzol (és a játék is).

Ahogy az lenni szokott, rengeteg easter egg került be a kalandba, amire mi is felhívtuk a figyelmet a Miles Morales kapcsán (mivel enyhén spoileres a téma, íme egy videó, ami megmutat párat). Most viszont egy olyan különlegességről lesz szó, amely az eredeti játékot és a felújítását érinti. Amikor a Marvel’s Spider-Man megjelent 2018-ban, volt benne egy vicces utalás a GoldenEye Nintendo 64-es játékra. A lenti videón látható az a jelenet, ahol meglehetősen szögletes kivitelezésű karakterek hajókáznak a New York körüli vizeken. Nos, ezt a jelenetet elevenítették fel az Insomniac Games pályatervezői, akik kicsit tovább csavarták a poént. A borítóképünkön látható, hogy a “kockafejek” még mindig megvannak, sőt meg is kérdezik a játékosokat, hogy hiányoztak-e nekik.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

God of War Ragnarök
Játékok

Ingyenes DLC-t kap a God of War Ragnarök

Decemberben Valhalla címen egy epilógus történetben visszatér Kratos.

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Ki ez az új hős a Marvel’s Spider-Man 2 fináléjában?

A játék vége felvezette a lehetséges új hősöket és gonosztevőket.

Marvel's Spider-Man 2
Játékok

Marvel’s Spider-Man 2 teszt

Ezúttal két Pókemberrel szállhatunk harcba a gonosztevőkkel szemben.