Godzilla vs. Kong

A Godzilla vs. Kong játékfigurája leleplezték a film valódi szörnyét?

Godzillát hamarosan összeeresztik Konggal a Szörnyuniverzumban, de a legújabb játékszerek egy másik titokzatos szörnyről árulkodnak.

Godzillát hamarosan összeeresztik Konggal a Szörnyuniverzumban, de a legújabb játékszerek egy másik titokzatos szörnyről árulkodnak.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

Nemrégiben Hongkongban tartottak egy játékkonferenciát, ahol a rajongók közelebbről is megnézhették azokat a játékszereket, amiket majd a Godzilla vs. Kong bemutatója előtt készülnek piacra dobni. A sok érdekes és nagyszerű játék között találunk azonban egy felettébb érdekes játékszert.

A rajongók egy ideje már azon morfondíroznak, hogy MechaGozilla mikor debütál a Szörnyuniverzumban, és eresztik össze Godzillával. Mert ahogy látható a lenti képen is, a MechaGodzilla terve ott volt a kiállításon, ami megerősíti a rajongók gyanúit azzal kapcsolatban, hogy a Monarch beveti új fegyverét. Nyilvánvalóan a film egy részében Godzilla és King Kong harcát látjuk, de mindig is tisztában voltunk vele, hogy a film a két szörny összefogásáról fog szólni. Bár a Godzilla II – A szörnyek királya stáblista utáni jelenetéből arra gondoltunk, hogy Mecha-King Ghidorah lesz az, aki fő fenyegetést jelent a folytatásban.

Úgy tűnik most, hogy a dolgok teljesen más irányt vettek, és nagyon érdekes lesz látni, hogy a film milyen formában mutatja be Godzilla robotszerű változatát. Kíváncsian várjuk, hogy Adam Wingard mivel áll elő, aki fél évvel elnapolta a bemutatót. Persze ebből még nem kell rosszra gondolni, mert a legutóbbi Godzilla rész után nincsenek nagy elvárásaink, mert amit csak lehetett, elrontottak, szóval csak jól jöhetnek ki ebből.

Total
30
Shares
Previous Article

Új Gyűrűk Ura játék jöhet?

Next Article
Tom Hiddleston Loki

A Marvel Studios már keresi azt a gyerekszínészt, aki bemutatná Lokit gyerekként?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!