Főoldal Filmek A Godzilla Kong ellen új posztere felfedte mindkét fenevad valós méretét
Filmek

A Godzilla Kong ellen új posztere felfedte mindkét fenevad valós méretét

Milyen nagyok is a fenevadak?

486
Godzilla Kong ellen

Két új poszter jelent meg a Godzilla Kong ellen című filmhez, ami véget vet egy hosszú ideje dúló vitának: milyen magas is a két szörny. Sok rajongó kritizálta Kongot és Godzillát, de főként Godzilla méretével nem voltak kibékülve, mondva, hogy a korábbi két részhez képest összement kicsit. Kongról tudjuk az igazságot, hogy a Kong: Koponya-sziget részben még gyerek volt, az elmúlt évtizedekben pedig felnőtt.

Az elmúlt egy év után furcsán hangzik kimondani, de márciusban két nagy filmet is be fognak mutatni. Az egyik a Zack Snyder: Az Igazság Ligája, amit március 18-án fognak a világpremierrel egy időben itthon is bemutatni az HBO Go-n, valamint március 31-én a Godzilla Kong ellen, ami néhány moziban és az HBO Maxon lesz elérhető. A premierhez közeledve két új posztert kaptunk, főszerepben Konggal és Godzillával, amiből még az is kiderült, pontosan milyen magasak ezek a fenevadak.

A hivatalos adatok szerint Godzilla 384 láb (azaz 117 méter) és Kong 335 láb (durván 102 méter) magas. Szóval egy kis méretbeli különbség lesz a két címszereplő között, de valami azt sugallja, hogy Kong ezt a különbséget mozgékonyságával és erejével próbálja majd kompenzálni.

Amit eddig tudunk, az emberiség úgy döntött, hogy elszállítják Kongot a Koponya-szigetről, mert Godzilla felett elveszítették az irányítást, s szükségük van valamire, ami megállítja az őshüllőt. Ugyanakkor csak egy kislány képes kapcsolatba lépni és iránytani az óriásmajmot. Az előzetesből az is kiderült, hogy a Titánok közül Godzilla lesz az antagonista, míg Kong a hős. Bár a trailer után egyesek szerint igazából nem is Godzilla lesz a rosszfiú, hanem egy titokzatos másik karakter. Később az embargó után több beszámolót is kaptunk ezzel a titokzatos karakterrel kapcsolatban.

Godzilla Kong ellen című filmet jövő hónapban, március 31-én fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események