Főoldal Filmek A forgatási beszámolók alapján mégsem Mecha-Godzilla lesz a Godzilla Kong ellen főellensége?
Filmek

A forgatási beszámolók alapján mégsem Mecha-Godzilla lesz a Godzilla Kong ellen főellensége?

Valami sokkal durvább vár Godzillára és Kongra.

471
Godzilla vs Kong

Igazság szerint hivatalosan eddig nem tudtuk, hogy mi lesz a Godzilla Kong ellen főgonosza. Bár az első előzetesben a rajongók kiszúrtak néhány képkockát egy titokzatos karakterről, ami arról árulkodik, hogy igazából nem Godzilla lesz a rosszfiú. Akciófigura is kiszivárgott tavaly, ami ráerősített a Mecha-Godzilla elméletre, most azonban a legújabb beszámolók szerint nem is Mecha-Godzilla, hanem valami sokkal durvább lesz a főgonosz. Vagy mégsem?

Eddig senki sem beszélhetett embargó miatt a forgatásról, azzal azonban, hogy a Warner Bros. feloldotta ezt a blokádot, megerősítést kapott, hogy Mecha-Godzilla is szerepelni fog a filmben, ám mellette egy másik ismert kaiju is feltűnik majd. A franchise szerelmeseinek nem kell bemutatnunk Ghidorahot, aki a Godzilla II. – A szörnyek királya főgonosza volt. A Collider beszámolója szerint úgy tűnik, hogy még nem végeztek a szörnnyel.

A forgatáson sétáltunk, és ott volt egy gigantikus Ghidorah koponya, amit bedrótoztak és technológiákkal vérteztek fel. Az egyik legmenőbb forgatás volt, amin valaha voltam. Úgy tűnik, hogy Ghidorah szerves testét gépesítették, amivel valamiféle új mechanikus teremtményt alkottak.

Bár ez úgy tűnhet, mint egy megerősítés azzal kapcsolatban, hogy Mecha-King Ghidorah is szerepelni fog a filmben, az igazság nem feltétlenül ez. A ComicBook is megosztott egy riportot a forgatásról, és ők már sokkal pontosabban fogalmaztak.

Ghidorah koponyája kapcsolatban lesz, vagy közvetlenül rá lesz kötve a Mecha-Godzillára, mivel hatalmas neonfényes vezetékek lógnak majd ki a koponyából, mint valami indák, amelyek megvilágítják a vezérlőtermet a belsejében és a fényvisszaverő padlót alatta. Nem messze az irányítóterem mögött LED-kijelzők kaptak helyet Mecha-Godzilla tervrajzával.

A darabot összerakva úgy hangzik, hogy miután Kong-Ghidorah meghalt az előző filmben, a szörny maradványait arra használták fel, hogy megépítsék a Mecha-Godzillát, s ebbe az ikonikus teremtménybe beépítették Godzilla hírhedt ellenfelének megmaradt koponyáját is. Emlékezzünk csak vissza a Godzilla II. – A szörnyek királya stáblista végi jelenetére, amikor megtalálják Ghidora levágott fejét.

A Godzilla Kong ellen című filmet jövő hónapban, március 31-én fogják bemutatni az HBO Max streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események