Főoldal Előzetesek A Godzilla Kong ellen legújabb kis előzetesében a főgonoszra is utalnak
Előzetesek

A Godzilla Kong ellen legújabb kis előzetesében a főgonoszra is utalnak

Mik azok a nagy piros pontok ott?

482

Alig mutatták be a Zack Snyder: Az Igazság Ligáját, az HBO Max robog tovább a következő nagy durranás felé. Az amerikai IGN jóvoltából kaptunk egy 1 perces kis előzetest a március végén érkező Godzilla Kong ellen című ütközetből, és miközben rengeteg új felvételt látunk, még a valódi főgonoszra is tettek egy utalást.

Az első előzetes óta vannak találgatások arról, hogy ki lesz a film főellensége. Úgy állítják be, hogy Godzilla megbolondult, s az emberiség beveti ellene Kongot, valójában nem az őshüllő lesz a rossz. Az éles szemű rajongók már az első trailerben kiszúrták, hogy valami sokkal félelmetesebb ellenség tűnik fel a filmben. Mecha-Godzilláról van szó, amit még tavaly év elején kiszivárogott akciófigura leplezett le, noha hivatalosan még nem erősítették meg. Most sem biztos, hogy ő lesz a főellenség, vagy esetleg egy másik kaiju, amiről forgatási beszámolókban olvashattunk korábban.

Bár hivatalos megerősítést egyik elmélet sem kapott, hiába szivárgott ki az akciófigura. Ez az első alkalom most, amikor látszólag megerősítést kapott, hogy a robot Titánnal küzdenek majd a címszereplők a filmben. A trailer végén egy pillanatra kiszúrhatjuk Mecha-Godzilla pirosan világító szemeit és fém testét Godzilla szemeiben.

A történettel kapcsolatban továbbra is maradtak kérdések, például, hogy Godzilla és Kong miért kezdi egymást püfölni a filmben, mi ugrasztotta őket össze, de a jelek szerint ez csak egy darabig lesz így, mert amikor feltűnik az új ellenség, akkor összefognak, s közös erővel néznek szembe a fenyegetéssel.

A világ egyensúlya a tét a legendák ütközésével a Godzilla vs. Kong című filmben, miközben ezek a mitológiai ellenfelek egy látványos harcban találkoznak az idők folyamán. Kong és az ő védelmezői veszélyes utat tesznek meg, hogy megtalálják Kong igazi otthonát, és velük van Jia, egy fiatal árva lány, akivel egyedülálló és erőteljes kötődés alakult ki. De útjuk során váratlanul szembetalálják magukat a felbőszült Godzillával, és hatalmas rombolást hagynak maguk mögött. Az epikus összecsapás a két Titán között – láthatatlan erők műve – csak a kezdet, amit a Föld mélyen magába temetett.

A Szörnyuniverzumban a Godzilla Kong ellen lesz a negyedik a sorban. 2014-ben bemutatták a Godzillát, 2017-ben a Kong: Koponya-szigetet, és 2019-ben a Godzilla II. – A szörnyek királyát. A Godzilla Kong ellen március 31-én érkezik egyszerre a mozikba és VOD-formában az HBO Maxon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események