Főoldal Filmek A Godzilla Kong ellen folytatásának rövid leírása alapján csak az egyik titán tér vissza
Filmek

A Godzilla Kong ellen folytatásának rövid leírása alapján csak az egyik titán tér vissza

Forog a Godzilla Kong ellen folytatása, amihez kaptunk egy rövid leírást.

413
Godzilla vs Kong

Kiszivárgott néhány részlet a Godzilla Kong ellen folytatásának sztorijáról. A Warner Bros. még tavasszal jelentette be a folytatást, de részletet nem árult el a folytatásról, bár azért voltak elképzelések, hogy merre tarthat a MonsterVerse. Sokat beszéltek arról, hogy esetleg Kong fiáról szólhat a film, de most a rövid leírásnak köszönhetően egy picit közelebb kerültünk a történethez.

A MonsterVerse eddig bemutatott produkciói sorrendben a Godzilla, a Godzilla II – A szörnyek királya, a Kong: Koponya-sziget, de a Legendary nem vesztegette az időt, hogy összeeressze a titánokat, és tavaly végül ezt láthattuk a Godzilla Kong ellen című filmben. A filmet egyszerre, párhuzamosan mutatták be a mozikban és az HBO Max streaming szolgáltatón, s nem meglepő módon kasszasikert hozott. Az ütközet után mindenki a folytatásra volt kíváncsi, azonban a legújabb részletek után kissé csalódottak lesznek a rajongók, ugyanis a titánok közül csak az egyikük tér vissza.

A Toho vélhetően egy új Godzilla-film elkészítésére összpontosít, ami azt jelentheti, hogy a titán számára ebben a szörnyvilágban közeleg a vég. A pletykák szerint a folytatás Kong fiáról szólhat, bár mivel Adam Wingard rendező az “Origins” fedőnevet adta a forgatás idejére, sok találgatás indult azzal kapcsolatban, hogy mikor és hol játszódik a történet. Nos, egy friss sajtóközlemény, amit az ausztrál kormány osztott meg, talán pontosabb képet adhat a sztoriról.

“A várva várt Godzilla Kong ellen folytatás a legújabb nemzetközi blockbuster, amelyet Ausztráliában szeretnének forgatni, a produkció 16 millió dolláros támogatást kap az ausztrál kormány rendkívül sikeres, 540 millió dolláros Location Incentive programja keretében” – olvasható a közleményben. “Az ötödik film a MonsterVerse franchise-ban Kong megvédi a Földet a szokatlan és veszélyes teremtményektől, amelyek új otthonát fenyegetik.”

Tehát, ahogy várható volt, a terv nem más, minthogy Kong – és/vagy a fia – megvédi az Üreges Földet. Ebből a leírásból sokan arra gondolnak, hogy mivel a szörnyek harcára nem a felszínen, hanem a Föld mélyén kerül sor, Godzilla kimarad a következő részből, és csak Kong kap szerepet. Ez persze még nem jelenti azt, hogy a filmben nem látnánk majd más ismerős szörnyeket.

A cím nélküli Godzilla Kong ellen folytatása a tervek szerint 2024. március 15-én kerül bemutatásra a mozikban.

Godzilla Kong ellen
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...