Főoldal Filmek A Godzilla Kong ellen folytatásának munkacíme a Titánok eredetére utalhat
Filmek

A Godzilla Kong ellen folytatásának munkacíme a Titánok eredetére utalhat

Visszamegyünk a kezdetekhez, amikor az emberiség az Üreges Földben talált menedéket.

167
Godzilla Kong ellen

A Godzilla Kong ellen várva várt folytatása az Origins munkacímet használja, és ezzel arra utal, hogy a készülő film a Titánok és az Üreges Földet benépesítő ősi civilizáció kezdeteivel foglalkozik majd. A hírt a 7News Brisbane ausztrál hírportál néhány nappal a forgatás megkezdése után hozta le. A jelentést egy közzétett forgatási fotó is megerősítette.

A Godzilla Kong ellenben megismertük az Üreges Földet. A földalatti kaland során megtudtuk, hogy az emberek sok évezreddel ezelőtt az Üreges Földön éltek, és kolosszális templomokat építettek Kong őseinek imádására. Az egyik jelenetben még egy tróntermet is látunk, ami arra utalhat, hogy valamikor az emberiség és ezek a hatalmas szörnyek együtt éltek.

A Godzilla Kong ellen bemutatója óta várják a rajongók, merre folytatódik a történet. Az Üreges Föld eredete izgalmas koncepciónak tűnik, amit egy mozifilmben is fel lehet fedezni. A film végén a két címszereplő kolosszus megosztotta uralmát a Föld felett, Godzilla maradt a szörnyek királya a felszínen, míg Kong uralmas alá vette az Üreges Földet. Amennyiben a folytatás valóban az Üreges Föld múltját tárja fel, akkor nagy valószínűséggel Kong visszatér majd.

Bár a Legendary és a Warner Bros. még nem adott ki közleményt a folytatással kapcsolatban, de a munkacím általában az adott produkció témájához vagy fő cselekménypontjaihoz kötődik. Az ideiglenes Origins munkacím egy aprócska támponttal szolgál, hogy a MonsterVerse merre tart. Logikus döntésnek tűnhet, hogy a folytatásban Kong kap szerepet, mivel Godzilla egy másik produkcióban tér vissza. Az Apple TV+ jelenleg egy sorozatot készít Godzilláról és a Titánokról. A sorozatról mindössze annyit tudunk, hogy főszerepben egy családot ismerhetünk meg, akik a san franciscoi támadás után megpróbálnak életben maradni a szörnyekkel teli világban.

A Godzilla Kong ellen cím nélküli folytatása 2024. március 15-én jön ki a mozikban. Sajnos a Godzilla és a Titánok című tévésorozatnak még nem kapott premierdátumot.

Godzilla Kong ellen

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A levegő urai
Előzetesek

Berepültek A levegő urai, az Apple TV új grandiózus sorozatának első előzetese

Az elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat készítőinek...

Apple TV+
Filmek

Drasztikusan drágul az Apple TV+ előfizetése

Az Apple lépte meg először: jelentősen megemeli az Apple TV+ streaming havidíját.

Monarch: A szörnyek hagyatéka
Előzetesek

[NYCC2023] Egy plakát Godzilláról, és szörnyekkel teli új előzetest kapott a Monarch: A szörnyek hagyatéka

Godzillával a háttérben egy új posztert, és előzetest kapott a Monarch: A...

streaming services
Filmek

Egy felmérésből kiderült, melyik streaming szolgáltatás törli a legtöbb sorozatot

Egy felmérésből kiderül, hogy tényleg a Netflix törli a legtöbb sorozatot?