Wide Screen
Image default
Filmek

A Fűrész íróival készül a Végső állomás reboot

A Fűrész franchise két forgatókönyvírója ragad tollat, hogy újraindítsák a Végső állomás filmszériát.

Ideje, hogy visszatérjen a Halál egy Végső állomás folytatásban, azonban a hatodik rész már nem a folytatása lesz az ötödik résznek, hanem egy reboot a Fűrész IV 3D két írójával karöltve. A mérvadó The Hollywood Reporter szellőztette meg az információkat a Végső állomás rebootjáról, aminek történetét Patrick Melton és Marcus Dunstan írja, akik a Fűrész negyedik részénél csatlakoztak a franchisehoz. A hírt olvasva ez kissé aggodalomra adhat okot, hiszen borzalmas történettel érkeztek a Fűrészhez, és A dög és a Piranha 3DD sem vetette meg lábát a horror műfajában, sőt, az értékelhetetlen műfaj kategóriába skatulyázták őket, így kérdőjeles, hogy mire lesznek képesek egy Végső állomás reboottal, ami ha rosszul sikerül, akkor azzal a folytatás sorsát is megpecsételik.

A Végső állomás első részét 2000-ben mutatta be a New Line Cinema stúdió, amihez azóta négy folytatás érkezett. Az ötödik részt 2011-ben mutatták be a mozikban, és így közel húsz évvel az első rész után Hollywood jobbnak gondolta elölről kezdeni a filmszériát, csak nehogy balul süljön el sok más horror reboothoz hasonlóan. Bár láttunk példát az ellenkezőjére is, elég csak a Stepen King-féle Az remakere gondolni, ami rögtön rekordot állított fel nyitóhétvégén a horrorfilmek sorában. De akár még a Halloweent is hozhatjuk példának, ami 2018-ban közvetlen folytatása volt az eredeti filmnek, s kritikusok és a rajongók is imádták az új részt. Tehát, ha sikerül egy jó kreatív csapatot találni a projekt mögé, akkor még bármi lehet a Végső állomásból.

Még több a témában...

A Fűrész 8-ban visszatér egy fontos karakter

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább