Close


Közelgő események

Filmek

A Flash egyik merchandise játéka megmutatta, milyen lesz a Batwing, amit Michael Keaton Batmanje használ

Az ikonikus jármű is visszatér, amit Michael Keaton lovagja a Batman visszatérben használt.

A Flash egyik merchandise játéka megmutatta, milyen lesz a Batwing, amit Michael Keaton Batmanje használ
  • PublishedDecember 30, 2022

Egy új játék látott napvilágot a jövőre érkező Flash című filmhez. A kiszivárgott hivatalos merchandisenak köszönhetően megerősítést kapott, hogy nemcsak a korábbi Batman tér vissza, hanem a Sötét Lovag egyik ikonikus járműve is. A ’90-es évek után most először láthatjuk Batman Batwingjét, amit Michael Keaton címszereplője utoljára Tim Burton Batman visszatér című filmjében használt.

Bár Ben Affleck még egyszer és valószínűleg tényleg utoljára látjuk a Sötét Lovag szerepében, de mellette egy másik Batman is visszatér, ugyanis a filmben Michael Keaton kapja az oroszlánrészt a filmben, aki egy alternatív valóságban találja magát, amikor a skarlátvörös szuperhős visszamegy az időben. Ezt szem előtt tartva annyira már nem meglepő, hogy ez a Batwing több hasonlóságot mutat azzal a járművel, amit a Batman visszatérben láttunk, mint amit Affleck Batmanje használt a 2016-ös Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában.

A DC Studios megalakulása előtt arról kezdtek beszélni, hogy Affleck távozása után Keaton lehet a DC Univerzum Batmanje, de James Gunn és Peter Safran kinevezésével minden a feje tetejére állt a stúdiónál, és tisztogatásba kezdtek. Keaton a Flash mellett szerepet kapott volna az HBO Max törölt Batgirl filmjében, és azóta már tudjuk, hogy a vendégszerepe mellett egy önálló film követte volna, ami a Batman Beyond történetét dolgozta volna fel. Sőt, abban is biztosak vagyunk, hogy Keaton Batmanje a sokat pletykált Crisis on Infinite Earths adaptációban is szerepet kapott volna. Már el is felejtettük, de állítólag cameózik egyet az Aquaman és az elveszett királyságban is, de erről már olyan pletykákat lehet hallani, hogy kivágják Batman részeit.

És nemcsak Affleck és Keaton karaktereitől búcsúzunk a jövőben, néhány hete szárnyra kaptak olyan hírek, hogy Jason Momoa utoljára játssza Atlantisz királyát a folytatásban, és egy új szerepet néztek ki neki a teljesen átalakult DC Univerzumban. Az első beszámolók alapján jó lett a Flash, de Ezra Miller magánéleti problémái akár a karakter végét is jelentheti. Néhány koncepciós képet és egy rövid teaser videót leszámítva, még semmit nem mutattak a filmből, de a februári Super Bowl alatt fogják bemutatni a nagy előzetest.

A Flash 2023. június 23-án kerül a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.