Fekete Párduc

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatási fotóján Namort és az atlantisziakat szúrhatjuk ki?

Ez lehet az első konkrét bizonyíték, hogy Namor lesz a főellenség.

A nagysikerű Fekete Párduc című film folytatása körül több pletyka is szárnyra kapott az elmúlt hónapokban. A forgatást többször is elkezdték – előbb Letitia Wright sérült le, majd Lupita Nyong’o tesztje lett pozitív – de túl sok információt nem tudunk a folytatásról. Még a főgonosz kilétét is rejtély övei, noha vannak arra utaló jelek. Egy új forgatási fotó szivárgott ki a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! munkájáról, ami közelebb hozhatja a megoldást.

Január elején egy rövid szünet után folytatódott a Marvel Studios Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmjének forgatása, és most egy új fotót töltöttek fel az internet az atlantai forgatásról. Több különböző forrás szerint a fotó egy olyan jelenet forgatása közben készült, amelyben Namor és/vagy atlantiszi harcosai szerepelnek. Nehéz kivenni a részleteket, de a képen látható emberek egyértelműen… egy medencében forgatnak, ami utalás lehet a híres tengeralatti városra.

Szukits

A tengerészgyalogos Namorról már jó ideje pletykálták, hogy bemutatkozik a Fekete Párduc folytatásában, de ezt hivatalosan nem erősítették meg. Mindössze azt tudjuk, hogy a Narcos Mexico színésze, Tenoch Huerta állítólag elvállalt egy szerepet a filmben, de pontosan nem tudjuk, melyik szerepre is szerződött a színész. Ezt még nem erősítették meg, de megbízható kiszivárogtatások szerint a történet középpontjában az áll majd, hogy Vakanda háborút vív Atlantisz erőivel.

A cselekmény részleteit egyelőre elzárták a rajongók és a világ elől, de a producerek megerősítették, hogy az MCU folytatása tisztelegni fog a néhai Chadwick Boseman előtt, miközben folytatja karaktere, T’Challa örökségét. Egy korábbi hír szerint mindezt úgy szeretné a Marvel és Ryan Coogler rendező elérni, hogy a filmben bemutatják majd T’Challa and Nakia (Lupita Nyong’o) közös fiát. Persze ez sem megerősített még, ahogy azt sem, hogy a következő Fekete Párduc Shuri lesz.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! a tervek szerint 2022. november 11-én kerül a mozikba.

Total
1
Shares
Previous Article
Jurassic World: Világuralom

A Jurassic World: Világuralom előzetesében azt látjuk, ahogy a Földet a dinoszauruszok uralják, és a régi barátok pedig összefognak

Next Article
Ms. Marvel

Egy forgatási fénykép alapján lesz kapcsolat a Ms. Marvel és a Pókember: Idegenben között

Related Posts