Főoldal Filmek Leállították a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatását, miután Lupita Nyong’o és a stáb többi tagjának COVID tesztje pozitív lett
Filmek

Leállították a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! forgatását, miután Lupita Nyong’o és a stáb többi tagjának COVID tesztje pozitív lett

Megint le kellett állítani a Fekete Párduc 2. forgatását.

467
Fekete Párduc

Alig kezdődött el múlt héten a munka az őszi leállás óta, itt az újabb megpróbáltatás a stáb előtt. Kiderült, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! gyártási munkálatait ismét le kellett állítani, miután a folytatás szereplőinek és stábtagjainak COVID-19 tesztje pozitív lett. Még korai a vészharangot kongatni, de egyre nehezebb helyzetbe kerül a stúdió az őszi bemutatóval.

Eddig nem ment minden flottul a forgatáson. Sok rajongó megkérdőjelezte, hogy Chadwick Boseman tragikus halála után egyáltalán kell-e folytatást készíteni, majd a film sztárja, Letitia Wright azóta megsérült egy balul sikerült kaszkadőrmutatvány során, szóval a munkálatokat az ünnepek előtt leállították ennek és más, a világjárványhoz kapcsolódó egyéb problémáknak köszönhetően.

A pletykák szerint Wright végül beleegyezett a Disney követelésébe, hogy felvegye a védőoltást, miután a stúdió kötelezővé tette a színészek és stábtagok számára, hogy munkát szeretnéntek vállalni a Disney produkcióiban az Egyesült Államokban. Fontos tudni, hogy a védőoltás mellett is elkaphatjuk a járványt, ugyanakkor enyhíti a tüneteket és csökkenti a kockázatát, hogy kórházba kerüljünk. A The Hollywood Reporter értesülései szerint, miután a múlt héten újraindult a forgatás a Georgia állambeli Atlantában, a Marvel Studios filmjének munkálatait már megint félbe kellett szakítani.

Hogy miért? Nos, a lap úgy tudja, hogy “több szereplő és stábtag, köztük Lupita Nyong’o tesztje is pozitív lett a vírusra”. Pánikra egyelőre nincs ok, hiszen a munka még ezen a héten folytatódik, de több csúszás nem férhet bele, amennyiben szeretnék tartani az őszi bemutató időpontját.

A folytatásról mindössze annyit tudni, hogy a 2020 augusztusában tragikusan elhunyt Chadwick Boseman T’Challa szerepét nem fogják újraosztani, és CGI segítségével sem fogják feltámasztani az MCU királyát. Shuri a legnagyobb esélyes a Fekete Párduc szerepére, de egyesek inkább Winston Duke M’Bakuját szeretnék a szerepe, így tisztelegve régi ellensége előtt.

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! bemutatóját 2022. július 8-ára tűzték.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események