Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy budapesti jelenetében kiszúrtátok a Wolverine húsvéti tojást?

A Fekete Özvegy már a mozikban.

Elég volt egy pislantás, hogy lemaradjatok a Fekete Özvegy budapesti jelenetéről, amiben kaptunk egy utalást az X-Men képregények egyik legnagyobb karakterére, Rozsomákra, vagy ahogy a filmekben hívták Farkasra. Most, hogy a Disney birtokolja a Fox jogait, a Marvel Studios kedvére használhatja az X-Men karaktereket és a helyszíneket a Marvel Moziverzumban.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

Legutóbb A Sólyom és a Tél Katonája című Disney+ sorozatban kaptunk easter egget. Akkor a Madripoor tűnt fel, az X-Men univerzum egyik ikonikus helyszíne. Bár a Madripoornak megvan a maga gazdag történelme, a karakterekről már nem is beszélve, de leginkább Rozsomák révén maradt emlékezetes a városállam. A Marvel Moziverzum legújabb alkotásában újabb utalást kaptunk a karakterre, ugyanis néhány másodpercre feltűnik Rozsomák bárja a filmvásznon.

Madripoorban töltött ideje alatt egy Pricess Bar nevű bár tulajdonosa és üzemeltetője volt Rozsomák. A Fekete Özvegy budapesti akciójelenetében, amikor Natasha és Yelena a metróaluljáróba menekülnek Kiképzővel a sarkukban, a háttérben egy pillanatra feltűnik a rózsaszínű, neon feliratú bár – és talán nem véletlen hagyhatták ott azt a boltot a filmben, nem gondoljátok? Lehet vitázni erről, hogy mennyire véletlen vagy szándékos, de a stúdió már bebizonyította az elmúlt évtizedben, semmi sem a véletlen műve. Konkrét utalást nem kaptunk Rozsomákra a filmben, de az, hogy a bár szó szerint helyett kapott a filmben, azt mutatja, hogy a stúdió már dolgozik a karakter debütálásán. Csak idő kérdése, hogy mikor dobják be az X-Meneket.

Tavaly télen bejelentették, hogy Jon Watts rendezővel a fedélzetén készül az új Fantasztikus Négyes mozi, de hogy a legendás X-Menek mikor kapnak szerepet, egyelőre még titok, de elnézve a folyamatos utalásokat, hamarosan ők is beléphetnek a filmtörténelem legnagyobb összefüggő univerzumába.

A Fekete Özvegy már a mozikban és online, a Disney+ streamingszolgáltatón is megtekinthető Premier Access előfizetéssel bizonyos országokban.

Total
17
Shares
Previous Article
Indiana Jones

Az Indiana Jones 5. legújabb forgatási fotói arról árulkodik, mikor játszódik Harrison Ford filmje

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

Scarlett Johansson szerint Kevin Feige ideges volt, amikor Natasha haláláról beszélt a Végjátékban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!