Főoldal Filmek A Dűne karakteriről mintázták a teaser előzetest, ma pedig befut az első trailer is
Filmek

A Dűne karakteriről mintázták a teaser előzetest, ma pedig befut az első trailer is

Az első képsorok a Dűne feldolgozásból.

554
Dűne

A Dűne első jelenetei néhány napja már kiszivárogtak, miután több országban is a Tenet előtt levetítették az első előzetest. Azonban ezek olyan rossz minőségű felvételek voltak, hogy nem maradtál le semmiről, ha elmulasztottad, s megvártad a hivatalos videót. Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Warner Bros. szeptember 9-én fogja online is közzétenni Denis Villeneuve legújabb alkotásához a kedvcsináló kis előzetest.

Az elmúlt hónapokban több hivatalos képet is kaptunk a filmből, ám a Dűne rajongói jó ideje már csak az első képsorokat várják a feldolgozásból. A trailer előtt egy rövid teaser előzetessel próbálja picit fokozni az izgalmat a stúdió. Az este folyamán a közösségi médiában megosztottak egy rövid videót a főszereplők arcáról, mialatt Timothée Chalamet által megformált Paul Atreidest halljuk, aki szüntelenül azt ismétli, hogy a félelem az elménk gyilkosa. Majd ezt követően kapunk egy kis ízelítőt Hans Zimmer kompániájából, végezetül egy gyors bepillantást Muad’Dib karakteréről.

Denis Villeneuve Dűne-moziját a tervek szerint december 17-én mutatják be hazánkban, de még korai kőbe vésni a dátumot, hiszen a koronavírus-járvány teljesen felborította az idei menetrendet. A rendező korábban elmondta, hogy csodára lesz szükségük, ha szeretnék tartani az idei bemutatót. A stáb egyébként már megérkezett Budapestre, hogy felvegyék azt a néhány jelenetet, amire nem maradt idő tavasszal.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Dűne: Második Rész
BREAKINGFilmek

Hivatalosan is készül a Dűne 3. része

Trilógiaként zárul Paul Atreides története, elkészül a Dűne 3., azaz A dűne...