Dűne

A Dűne karakteriről mintázták a teaser előzetest, ma pedig befut az első trailer is

Az első képsorok a Dűne feldolgozásból.

A Dűne első jelenetei néhány napja már kiszivárogtak, miután több országban is a Tenet előtt levetítették az első előzetest. Azonban ezek olyan rossz minőségű felvételek voltak, hogy nem maradtál le semmiről, ha elmulasztottad, s megvártad a hivatalos videót. Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Warner Bros. szeptember 9-én fogja online is közzétenni Denis Villeneuve legújabb alkotásához a kedvcsináló kis előzetest.

Az elmúlt hónapokban több hivatalos képet is kaptunk a filmből, ám a Dűne rajongói jó ideje már csak az első képsorokat várják a feldolgozásból. A trailer előtt egy rövid teaser előzetessel próbálja picit fokozni az izgalmat a stúdió. Az este folyamán a közösségi médiában megosztottak egy rövid videót a főszereplők arcáról, mialatt Timothée Chalamet által megformált Paul Atreidest halljuk, aki szüntelenül azt ismétli, hogy a félelem az elménk gyilkosa. Majd ezt követően kapunk egy kis ízelítőt Hans Zimmer kompániájából, végezetül egy gyors bepillantást Muad’Dib karakteréről.

Denis Villeneuve Dűne-moziját a tervek szerint december 17-én mutatják be hazánkban, de még korai kőbe vésni a dátumot, hiszen a koronavírus-járvány teljesen felborította az idei menetrendet. A rendező korábban elmondta, hogy csodára lesz szükségük, ha szeretnék tartani az idei bemutatót. A stáb egyébként már megérkezett Budapestre, hogy felvegyék azt a néhány jelenetet, amire nem maradt idő tavasszal.

Total
1
Shares
Previous Article

Új címmel bővül a The Legend of Zelda világa, érkezik a Hyrule Warriors: Age of Calamity

Next Article

Angol szinkronos előzetesen a 13 Sentinels: Aegis Rim

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!