Wide Screen
Image default
Filmek

Az Empire magazin exkluzív fotóin láthatjuk a Dűne legfontosabb szereplőit

Az Empire három újabb képen mutatja be a Dűne legfontosabb karaktereit.

Azzal, hogy hosszas huzavona után végre bemutatták a Tenetet, talán nem túlzás azt állítani, hogy a Dűne örökölte az év legjobban várt filmjének járó címét. A hatalmas elvárásoknak számtalan oka van. Egyrészt kiemelendő a rendező személye, Denis Villeneuve ugyanis korunk egyik legfelkapottabb és legizgalmasabb rendezője, akinek a teljesség igénye nélkül olyan filmeket köszönhetünk, mint a Sicario – A bérgyilkos, az Érkezés vagy az egészen kiváló Fogságban. A Dűne pedig emellett a sci-fi irodalom egyik abszolút klasszikusa, Frank Herbert művének azonban még ezzel együtt sem volt igazi nagy filmes feldolgozása. Az 1984-es változat sok szempontból osztotta meg a nézőket, míg a 2000-es évek elején készült tévésorozat bár nem kapott negatív visszajelzéseket, grandiózusságában nyilván nem mérhető egy mozifilmhez.

Azt már tudjuk, hogy az új alkotás trailere szeptember 9-én jön, most pedig az Empire magazin néhány új képpel mutatta be a legfontosabb szereplőket. Timothée Chalamet Paul Atreidesét, Oscar Isacc Letoját, Rebecca Fergusont, mint Bene Gesserit és Josh Brolint Gurney Halleck szerepében.

Dűne története: a világot a “fűszer” nevű anyag irányítja, mely képes meghosszabbítani az életet, emellett lehetővé teszi az űrutazást. Ez azonban csupán egy helyen, az Arrakison lelhető fel. A fiatal uralkodó, Paul Atreides feladata pedig, hogy megvédje otthonát a számtalan fenyegetéstől.

Dűnét december 17-én mutatják be a hazai mozik.

Még több a témában...

Újra együtt dolgozhat Jake Gyllenhaal és Denis Villeneuve

Vigh Martin

Megérkezett a Dűne magyar nyelvű előzetese

Vigh Martin

Információink szerint 2021-re csúszhat a Dűne bemutatója

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat