Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange az őrület multiverzumában promóciós képén feltűnt a Titkos tanok mestere két variánsa

A Multiverzum fogalmáról ijesztően keveset tudunk.

A Pókember: Nincs hazaút eseményeit követően Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) nagy pácban találja magát a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásban, miután torzulást idézett elő a Multiverzumban. A várva várt folytatás a Titkos tanok mestere eddigi legsötétebb útjára indul, hogy felfedezze a rejtélyes, alternatív valóságokkal teli Multiverzumot.

Több promóciós kép is kiszivárgott már a második részről, a folytatás új promóciós képén pedig Stephen Strange legalább másik két variánsát is kiszúrhatjuk. Az egyiket már bemutatták a What If…? animációs sorozatban tavaly nyáron, és a Pókember: Nincs hazaút stáblista utáni jelenetében, ha jobban tetszik a film első teaser előzetesében is látható volt Doctor Strange Supreme. Emellett pillantást vethetünk a Defender Strange-nek tűnő változatára is.

A folytatásról mindössze annyit lehet tudni, hogy Sam Raimi rendező valószínűleg kamatoztatja majd horrorfilmek iránt való szeretetét, ahogyan azt az eredeti Pókember-trilógiában is tette Tobey Maguire karakterével. Nem először halljuk, hogy a Doctor Strange folytatása horrorelemeket is tartalmazni fog, hiszen 2019 nyarán horrorfilmként jelentette be az akkori Scott Derrickson rendező, aki részben ezért vitázott össze a Marvel Studios producereivel, s adta át helyét Raiminak. A rajongók most abban bíznak, hogy Benedict Cumberbatch megcsillogtathatja minden tudását, egyszerre legalább három szerepben játszhatja majd a Legfőbb varázslót, miközben maga a film pedig őrült lehetőségek tárházat vonultatja fel a Multiverzumból.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában sok csúsztatáson van túl, legutóbb március 25-ről május 6-ra halasztották a premiert, s a teljes 4. fázist eltolták. Néhány hónapja pedig megjelent egy cikk, miszerint “jelentős újraforgatásokon” esett át, a Loki írója, Michael Waldron állítólag új dolgokat ötlött ki (cameo, instrukciók).

Total
9
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

Értesülések szerint már tavasszal bemutatásra kerülhet az Obi-Wan Kenobi

Next Article
21 Jump Street

21 Jump Street rendezői részleteket osztottak meg, hogy mit terveztek a Men In Black crossoverhez

Related Posts