Doctor Strange

A Doctor Strange 2. rész végre bemutatja a sokat hiányolt Clea karaktert is?

Sok rajongó csalódott a Doctor Strange első részében, hiszen kihagyták belőle Clea-t, azonban úgy tűnik, hogy a folytatásban vele is találkozunk.

Sok rajongó csalódott a Doctor Strange első részében, hiszen kihagyták belőle Clea-t, azonban úgy tűnik, hogy a folytatásban vele is találkozunk.

Nagyon úgy fest, hogy Kevin Feige nem a fellegekbe beszélt abban a kijelentésében, amiben néhány új szereplőről beszélt, akiket majd a folytatás mutat be. Az új arcok között pletykák szerint Miss America Chavez és Voodoo Testvér is ott lesz, de egy friss hír szerint akár még Clea is szerepelhet a Doctor Strange az őrület miltiverzumában címre keresztelt folytatásban.

Egy casting felhívásra lettek figyelmesek, melyben 27 és 42 év közötti színésznőket keresnek. A felhívást közzétett oldal megerősítette, hogy valóban Stephen Strange egykori tanítványáról van szó, aki kezdetben Strange legfőbb szövetségese a képregényekben, majd később pedig felesége lesz, de elképzelhető, hogy kezdetben antagonista szerepben lesz látható. Clea-ról azt kell még tudni, hogy Dormammu unokahúgáról van szól, vagyis elképzelhető, hogy ismét a Sötét Dimenzióba merészkedik főhősünk.

Sajnos azonban a film rendező nélkül maradt, miután az első részt is készítő Scott Derrickson kreatív különbségre hivatkozva lelépett a film éléről, bár ugyanakkor produceri feladatokat továbbra is ellát majd a film élén. A Marvel Studios nagy erőkkel keresi már az utódot, és reméljük, hogy ez nem hátráltatja a munkálatokat, s a 2021. május 7-ére kitűzött premier nem kerül veszélybe.

Total
6
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány 2.

A WandaVision így vezetheti fel a Marvel Kapitány 2. részét

Next Article

Az Xbox szolgáltatások előfizetőinek februárban sem lehet okuk panaszra!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!