A szépség és a szörnyeteg

A Disney nem mondott le A szépség és a szörnyeteg spin-off sorozatról, amiben Gaston és LeFou visszatér

Zöld utat kapott A szépség és a szörnyeteg Disney+ sorozata.

Bő egy évvel korábban jelentették be, hogy előzménysorozatot kap a nagysikerű A szépség és a szörnyeteg című élőszereplős feldolgozás, amiben visszatér Luke Evans és Josh Gad két karaktere, Gaston és LeFou. Tavaly nyáron már a címét is megtudtuk, most pedig az engedélyt is megkapta a forgatásra.

Egy ideje nem kaptunk friss hírt a projektről, de a The Hollywood Reporter megerősítette, hogy az előzménysorozat előtt elhárult minden akadály, és egy nyolc epizódból (korábban hatról beszéltek még) álló minisorozat fogják elmesélni Gaston és LeFou történetét. Előzetesen a The Little Town címet kapta a sorozat, de közel sem biztos, hogy ezzel fogják bemutatni, abban viszont biztosak lehetünk, hogy Evans és Gad mellett ott lesz még Briana Middleston is, aki LeFou mostohatestvére, azaz Tilly szerepében fog bemutatkozni.

A sztori még a mozifilm előtt játszódik, és Gaston, illetve LeFou történetét mesélik tovább, akikhez Tilly is csatlakozik, miután a lány múltjából felbukkan egy meglepő titok, s így a trió egy romantikus, komédiával és kalandokkal teli utazásra indul. Miközben feltárják a múlt rejtélyeit, a jelenben új veszélyekkel néznek szembe, régi barátokat és új ellenségeket ismerünk meg, s rádöbbennek arra, hogy ez az ismerős királyság sok titkot rejt.

Bárki, aki valaha is kíváncsi volt arra, hogyan lehetett egy olyan durva ember, mint Gaston és egy olyan bolond, mint LeFou barátok és partnerek, vagy hogy egy misztikus varázslónő hogyan tudta szörnnyé varázsolni a herceget, ez a sorozat végre választ ad ezekre a kérdésekre… és egy sor új kérdést vet fel.Gary Marsh

Ebből arra lehet számítani, hogy a sorozatban Dan Stevens hercege és szörnyetege is szerepelni fog az előzményben, és természetesen az is benne van, hogy Emma Watson által játszott Belle is feltűnik a képernyőn. A sorozaton Gad mellett a Volt egyszer egy… Hollywood alkotói, Edward Kitsis és Adam Horowitz dolgozik, mint showrunnerök, de Gad ezenfelül még vezető producer szerepét is betölti. A filmzenét Alan Menken komponálja, a bevezető pilot részt pedig Liesl Tommy (Jessica Jones, The Walking Dead) fényképezi.

A forgatás várhatóan 2022 tavaszán kezdődik, bemutató időpontját pedig nem tudni, hogy mikor fogják bemutatni a Disney+ szolgáltatón.

A szépség és a szörnyeteg
Total
1
Shares
Previous Article
Peacemaker

John Cena szerint a The Suicide Squad nem egy folytatás és nem is egy reboot, de teljes egészében James Gunn alkotása

Next Article
The Tomorrow War

Chris Pratt egy rémisztő idegenfaj ellen küzd a The Tomorrow War végső előzetesében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!