Mulan

A Disney elhalasztotta a Mulan és az Új mutánsok bemutatóit

Várható lépésre szánta el magát a Disney, miután belátták, hogy a helyzetre való tekintettel értelmetlen megtartani Mulan és az Új mutánsok bemutatóit.

Várható lépésre szánta el magát a Disney, miután belátták, hogy a helyzetre való tekintettel értelmetlen megtartani Mulan és az Új mutánsok bemutatóit.

Újabb alkotások estek áldozatul a koronavírusnak, bár a Disney sokáig kitartott a bemutatók mellett, nem szerette volna eltolni egyik alkotás premierét sem, de kénytelen volt belátni, hogy a vírust nem sikerült megfékezni, és a növekvő aggodalomra, illetve a nézők biztonságára való tekintettel több közelgő film bemutatóját is törölte.

A klasszikus rajzfilm, a Mulan élőszereplős feldolgozást eredetileg március 26-án mutatták volna be a hazai mozikban, ám ez is törlésre került, azt viszont jelenleg nem tudni, hogy melyik másik időpontban kerül a mozikba. Ki lepődik meg már azon, hogy Josh Boone alkotását, az Új mutánsokat ismét eltolták, ezúttal nem a forgatást körülvevő gondok miatt kellett törölni az április 2-ára kiírt bemutatót, hanem a járvány miatt. A film egy ismeretlen időpontban kerül majd bemutatásra, akárcsak Guilermo Del Toro új filmje, az Antlers is.

View this post on Instagram

Dear Mulan Fans, Making this film has been one of the most satisfying and exhilarating experiences of my entire career, and I’ve been so fortunate to be on this journey with some of the best cast and crew in the business – people who truly embody the attributes of Loyal, Brave, and True. We are so excited to share this film with the world, but given the current ever-shifting circumstances we are all experiencing, unfortunately, we have to postpone the worldwide release of MULAN for now. Our hearts are with everyone the world over who is affected by this virus, and we hope that Mulan’s fighting spirit will continue to inspire those who are working so hard to keep us all safe. Thank you for all of your enthusiasm and support, and I can’t wait for the day where we will all get to experience this tale of a girl warrior who became a legend together #mulan #yifei_cc #loyalbravetrue With love, Niki Caro

A post shared by @ nikicaro on

View this post on Instagram

I don’t usually post things that are personal, I don’t really ‘get’ social media (I wish I did) but, In light of recent news…. I just want to say that, New Mutants is SO important to me and it’s such an important movie for Indigenous & LGBTQ communities. It was also the very first project I ever really got to be in. It was a serious honor to get to play Dani Moonstar, and although there have been many delays and setbacks, there will be a perfect time for this movie to come out. I’m so incredibly relieved that it’s been pushed so that this movie can have the audience it deserves. Thinking of all the people who are being hurt by this virus in all the different ways… financially, physically, mentally… Stay healthy and safe and positive everyone xx

A post shared by blu (@bluhunt) on

Az utóbbi két film esetében már azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, ha tényleg elkerülnék a mozit, helyette a Disney+ streamingszolgáltató adna otthont mindkét filmnek. Az Új mutánsoknál már többször is felmerült, hogy a Disney+ ad majd otthont neki, ám a Disney szerette volna a Fox érában készült utolsó X-Meneket még a színházban látni.

Kérdőjel maradt az április 30-ára jegyzett Fekete Özvegy neve mellett, amiről még nem döntött a Disney, de meglepődnénk, ha nem tolnák el, hiszen már a Halálos iramban 9. bemutatóját is egy évvel eltolták. Az Egyesült Államokban a héten megtették a szükséges óvintézkedéseket, sok államban megtiltották a 250-500 főnél nagyobb tömegek összejövetelét, és megtiltották a turisták beutazását az Európai Unió országaiból.

Total
7
Shares
Previous Article
Kylo Ren

A Kylo Ren képregény legújabb számából kiderült, hogyan lett Ben Solo a Ren lovagjainak vezetője

Next Article

Hamarosan érkezik az új tartalom a Controlba

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!