A Hókirálynő

A Disney a Hókirálynő élőszereplős film feldolgozásán dolgozik

A The Walt Disney az utóbbi időben kiemelt figyelmet szentel a népszerű rajzfilmek élőszereplős feldolgozására, legújabban a Hókirálynő kelhet életre a filmvásznon.

Mikor 2017-ben bemutatták A szépség és a szörnyeteget, ki gondolta volna, hogy a következő évek az adaptációkról fog szólni. A Disney párhuzamosan több élőszereplős feldolgozáson is dolgozik jelenleg. Ott van most A kis hableány, bejelentették az Aladdin második részét, míg a Russo testvérek a Herkules rajzfilmet elevenítik meg a rajongók előtt.

A The DisInsider lap értesülései szerint a Disney már dolgozik azon, hogy Hans Christian Andersen történetének főszereplője, a Hókirálynőt is életre keltsék, és az élőszereplős adaptáció már korai fázisban tart. Konkrét részleteket még nem tudni a projektről, hogy kik lehetnek majd a szereplők benne, de a terv egyértelműen az, hogy a mozi nagyközönsége előtt mutassák be a filmet, nem pedig a népszerű Disney+ streamingszolgáltatón.

Az egyedüli név a projekt mellett Kristen Burr producer, aki korábban a Barátom, Róbert Gidánál és a hamarosan bemutatkozó Szörnyella de Frász filmeket felügyelte. Még azt sem döntötték el, hogy ki írja a történetet és ki rendezi a filmet.

A Hókirálynő a dán Hans Christian Andersen 1844-ben megjelent, hét fejezetre osztott meséje és egyben a leghosszabb története. Érdekes módon, bármennyire is úgy tűnik, hogy a mikiegeres cég most adaptálja majd először a filmet, ez ilyen formában nem igaz, hiszen mindkét Jégvarázs rész gazdagon merít a meséből.

Total
2
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora eredetileg megmutatta volna, ahogy Kylo Ren rátalál Palpatine uralkodóra Curuscant romjain

Next Article

Limitált The Last of Us Part II PS4 és egyéb cuccok érkeznek hamarosan

Related Posts