Főoldal Filmek A Disney a Hókirálynő élőszereplős film feldolgozásán dolgozik
Filmek

A Disney a Hókirálynő élőszereplős film feldolgozásán dolgozik

A The Walt Disney az utóbbi időben kiemelt figyelmet szentel a népszerű rajzfilmek élőszereplős feldolgozására, legújabban a Hókirálynő kelhet életre a filmvásznon.

516
A Hókirálynő

Mikor 2017-ben bemutatták A szépség és a szörnyeteget, ki gondolta volna, hogy a következő évek az adaptációkról fog szólni. A Disney párhuzamosan több élőszereplős feldolgozáson is dolgozik jelenleg. Ott van most A kis hableány, bejelentették az Aladdin második részét, míg a Russo testvérek a Herkules rajzfilmet elevenítik meg a rajongók előtt.

A The DisInsider lap értesülései szerint a Disney már dolgozik azon, hogy Hans Christian Andersen történetének főszereplője, a Hókirálynőt is életre keltsék, és az élőszereplős adaptáció már korai fázisban tart. Konkrét részleteket még nem tudni a projektről, hogy kik lehetnek majd a szereplők benne, de a terv egyértelműen az, hogy a mozi nagyközönsége előtt mutassák be a filmet, nem pedig a népszerű Disney+ streamingszolgáltatón.

Az egyedüli név a projekt mellett Kristen Burr producer, aki korábban a Barátom, Róbert Gidánál és a hamarosan bemutatkozó Szörnyella de Frász filmeket felügyelte. Még azt sem döntötték el, hogy ki írja a történetet és ki rendezi a filmet.

A Hókirálynő a dán Hans Christian Andersen 1844-ben megjelent, hét fejezetre osztott meséje és egyben a leghosszabb története. Érdekes módon, bármennyire is úgy tűnik, hogy a mikiegeres cég most adaptálja majd először a filmet, ez ilyen formában nem igaz, hiszen mindkét Jégvarázs rész gazdagon merít a meséből.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.