Wide Screen
Image default
Filmek

A Disney a Hókirálynő élőszereplős film feldolgozásán dolgozik

A The Walt Disney az utóbbi időben kiemelt figyelmet szentel a népszerű rajzfilmek élőszereplős feldolgozására, legújabban a Hókirálynő kelhet életre a filmvásznon.

Mikor 2017-ben bemutatták A szépség és a szörnyeteget, ki gondolta volna, hogy a következő évek az adaptációkról fog szólni. A Disney párhuzamosan több élőszereplős feldolgozáson is dolgozik jelenleg. Ott van most A kis hableány, bejelentették az Aladdin második részét, míg a Russo testvérek a Herkules rajzfilmet elevenítik meg a rajongók előtt.

A The DisInsider lap értesülései szerint a Disney már dolgozik azon, hogy Hans Christian Andersen történetének főszereplője, a Hókirálynőt is életre keltsék, és az élőszereplős adaptáció már korai fázisban tart. Konkrét részleteket még nem tudni a projektről, hogy kik lehetnek majd a szereplők benne, de a terv egyértelműen az, hogy a mozi nagyközönsége előtt mutassák be a filmet, nem pedig a népszerű Disney+ streamingszolgáltatón.

Az egyedüli név a projekt mellett Kristen Burr producer, aki korábban a Barátom, Róbert Gidánál és a hamarosan bemutatkozó Szörnyella de Frász filmeket felügyelte. Még azt sem döntötték el, hogy ki írja a történetet és ki rendezi a filmet.

A Hókirálynő a dán Hans Christian Andersen 1844-ben megjelent, hét fejezetre osztott meséje és egyben a leghosszabb története. Érdekes módon, bármennyire is úgy tűnik, hogy a mikiegeres cég most adaptálja majd először a filmet, ez ilyen formában nem igaz, hiszen mindkét Jégvarázs rész gazdagon merít a meséből.

Még több a témában...

Hamarosan elkezdődhetnek a Disney-féle A majmok bolygója-film munkálatai

Vigh Martin

A Disney vezetője megerősítette, hogy nem fogják elhalasztani a The Mandalorian S2 premierjét

Kévés Bence Mihály

A Disney kiszemelte A Karib-tenger kalózai reboot női főszereplőjét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat