Wide Screen
Image default
Filmek

A Disney már az élőszereplős Aladdin folytatásán dolgozik

A Disney újabb utazást szervez Agrabah városba, legalábbis a legújabb hírek szerint jöhet az Aladdin második része.

A Disney újabb utazást szervez Agrabah városba, legalábbis a legújabb hírek szerint jöhet az Aladdin második része.

Az Aladdin sikere után közel sem meglepő, hogy a Disney berendelte a folytatást, inkább a kérdés csak az volt, hogy mikor kerül sor erre. A Variety értesülései szerint a Disney még nagyon korai szakaszban tart az Aladdin-folytatásával, de John Gatins és Andrea Berloff már tollat ragadott, hogy megírják a forgatókönyvet.

Ami a folytatás sztoriját illeti, hírek szerint egy teljesen új történetet fognak feldolgozni a filmvásznon, amit eddig nem láttunk semmilyen formában. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a stúdió komolyan gondolja, hiszen csaknem hat hónapon keresztül mást sem csináltak, mint azon dolgoztak, hogy ne a ’90-es évek animációs és videojátékát vegyék alapul a történet kifundálásakor.

Miközben a Variety forrása nem biztos benne, hogy Guy Ritchie megtarthatja rendezői székét a folytatásra, addig a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy rendező és a teljes stáb visszatér majd a második részre. Ez azt jelenti, hogy újfent Will Smith, Mena Massoud és Naomi Scott trióját látjuk főként a képernyőn Dzsini, Aladdin és Jasmine szerepében, de hivatalos bejelentést csak akkor kapunk, ha elkészültek a forgatókönyvvel.

A tavaly bemutatott élőszereplős Aladdin világszerte több mint egymilliárd dollárt hozott a stúdiónak, érthető volt, hogy nem hagynak veszni egy ilyen aranytojást tojó tyúkot, de hogy mikor láthatjuk a második részt, azt még nagyon korai lenne megjósolni.

Aladdin

Még több a témában...

Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi-sorozatról beszélt, annak hosszáról és a forgatás időpontjáról

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Mulan

Orosz Ferenc

John Boyega szerint a Disney hibáztatható, amiért a diverz karaktereket félreállították

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat