Főoldal Filmek A Russo testvérek felügyelik a Herkules élőszereplős Disney feldolgozást
FilmekBREAKING

A Russo testvérek felügyelik a Herkules élőszereplős Disney feldolgozást

A Disney világ egyik alábecsült kalandja elevenedhet meg hamarosan újra a filmvásznon, merthogy állítólag egy Herkules-filmen dolgozik a mikiegeres cég.

567
Herkules

A Disney világ egyik alábecsült kalandja elevenedhet meg hamarosan újra a filmvásznon, merthogy állítólag egy Herkules-filmen dolgozik a mikiegeres cég.

Senkinek nem kell bemutatni Herkulest, a görög félistent, akinek történetét nem először dolgozza fel Hollywood a filmvásznon, legutóbb Dwayne ’A Szikla’ Johnson játszotta, azonban a legfrissebb hírek szerint a Disney egy új adaptációján dolgozik, ami lényegében a görög mitológia által ihletett 1997-es rajzfilm élőszereplős feldolgozása lesz a filmvásznon.

Producerként Jeffery Silver (Az oroszlánkirály, Tron: Örökség) és Karen Gilchrist (Az oroszlánkirály, The Mandalorian) már a fedélzetre léptek. Egytől-egyig minden forrás leszögezte, hogy ez nem egy újabb Disney+ projekt, hanem a stúdió tényleg moziba szánja az adaptációt. A projekt teljes egészében a nosztalgia hangjegyében készül majd, hiszen az új film a régről ismert musicalek mellett új dalokat is tartalmaz majd.

A rendezői teendőkért többen is versenyben vannak, ám a forrás felhívta a figyelmet, hogy ezek mindössze nevek, amik felmerültek már a stúdió falai között, azonban hivatalos elbeszélgetésre még nem került sor. A rendezők nevei között olyan ismert személyek szerepelnek, mint Jon Favreau (Az oroszlánkirály, Dzsungelkönyve), Gore Verbinski (A Karib-tenger kalózai) és még sokan mások, akár Joe és Anthony Russo neve is szerepel a Bosszúállók franchise éléről, de később a Russo testvérek megerősítették Instagram-oldalukon, hogy nem ők fogják rendezni, ám producerként felügyelik majd a munkát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A recent pic of me and my bro…

The Russo Brothers (@therussobrothers) által megosztott bejegyzés,

A nagysikerű animációs rajzfilmben Hercules hangját Tate Donavan adta, Danny DeVito volt Philoktétész, Hades hangját pedig James Woods színésznő kölcsönözte.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Disney
Filmek

CinemaCon: A Walt Disney Studios bemutatója

Volt minden a Disney bemutatóján: majmok, szuperhősök, rajzfilmek, igaz történetek, borzongás.