Főoldal Filmek A Deadpool 3. kiszivárgott munkacíme utalás valamire, vagy csak egy poén a rajongók félrevezetésére?
Filmek

A Deadpool 3. kiszivárgott munkacíme utalás valamire, vagy csak egy poén a rajongók félrevezetésére?

Miről árulkodik a Deadpool 3. munkacíme? Vagy palir

166
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Hacsak nem történik valami előre nem látható késés a programtervben (mivel a forgatókönyvet már jó ideje véglegesítették, így nem számítunk arra, hogy a folyamatban lévő WGA-sztrájk problémát jelentene), a Deadpool 3. forgatása hetekben belül elkezdődik.

Az írói sztrájk azokat a projekteket érinti, ahol a forgatókönyveken még javában dolgoznak, vagy azokat a sorozatokat, ahol a producerek és a showrunnerök jelen vannak. A Marvel Studios több készülő produkcióját is le kellett állítani, így a Penge vagy a Daredevil: Born Again csúszással kénytelen szembesülni, de jó hír a rajongóknak, hogy a Marvel nagyszájú szuperhősét az Írók Céhe sem állíthatja meg.

A Deadpool 3. forgatása a tervek szerint néhány héten belül kezdődik, és a Marvel Moziverzum debütáló filmjének munkacíme a hírek szerint a Tidal Wave. A The Cosmic Circus értesült erről a címről, és a “Richmond Street Productions” bannert is használja majd.

Lehet, hogy ez utalásokat adhat a film cselekményével kapcsolatban? Nehéz megmondani, mivel a munkacímeknek általában nagyon kevés közük van a ténylegesen forgatott projektekhez, többnyire nagyon rejtett utalásokra vagy belső poénokra utalnak ezek a címek. Másrészt volt már rá példa, hogy a munkacím árulkodó volt a cselekményről, ami csak azután derült ki, hogy a nézők már látták a szóban forgó filmet.

A forrás szerint a munkacímnek köze lehet az Ultimatum lapjain történt eseményhez, amikor Magneto cunamit szabadít el bosszúból, amiért az elit szuperhősökből álló csoport, az Ultimates megölte a gyerekeit. Ezt a csoportot az Egyesült Államok elnöke hozta létre azzal a céllal, hogy legyőzze az országra fenyegető, egyre növekvő veszélyt, hogy Amerikát szupergonoszok támadják meg. Nicholas Fury tábornokot választották a S.H.I.E.L.D. és az új csoport összekötőjének. Gyakran a csoport vezetőjeként is tevékenykedett.

Morena Baccarin (Vanessa), Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Rob Delaney (Peter) és Stefan Kapicic (Colossus) visszatérnek korábbi szerepükben, és hozzájuk csatlakozik most Hugh Jackman Rozsomákként. Újoncként lép be Emma Corrin (A korona) és Matthew Macfadyen (Utódlás), de szerepükről egyelőre semmit nem tudni.

A cselekmény részleteit egyelőre szintén rejtély övezi, de Wade és Rozsomák várhatóan a Marvel Moziverzumban találják magukat (talán fogságba esnek, ahogy Eddie és Venom). Egy nemrég megjelent pletyka szerint az Idővariáns Hatóság, köztük Mobius ügynök (Owen Wilson) és Miss Minutes is feltűnik majd a filmben.

Shawn Levy fogja rendezni a cím nélküli Deadpool 3. részt, amely 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba.

Deadpool 3.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.