Főoldal Filmek Az Amerika Kapitány: Új világrend forgatásán Sam új jelmezben mutatkozott, és a WWE szupersztárját láthatjuk egy gonosz karakter szerepében
Filmek

Az Amerika Kapitány: Új világrend forgatásán Sam új jelmezben mutatkozott, és a WWE szupersztárját láthatjuk egy gonosz karakter szerepében

A forgatási képeken Amerika Kapitány új jelmezét, és a film egyik főgonoszát is kiszúrhatjuk.

202
Amerika Kapitány

Fotókat kaptunk az Amerika Kapitány: Új világrend forgatásáról, amit szerencsére nem sújt az írói sztrájk, sok más produkcióval ellenben. A fotókon feltűnik Sam Wilson, aki a legutóbbi kalandja óta kissé megújult jelmezben láthatunk, és azt is megerősítették ezek a képek, hogy a WWE szupersztárja, Seth Rollins is csatlakozott a filmhez.

A jelenleg is tartó WGA-sztrájk káoszt okoz Hollywoodban, de szerencsére nem érint mindent, és a kamerák még mindig forognak számos közelgő filmnél és tévésorozatnál. Legalábbis egyelőre. Az Amerika Kapitány: Új világrend munkálatai is zajlanak a tengerentúlon, és a forgatási fotókon először láthatjuk Sam Wilson új jelmezét. Anthony Mackie mellkasa körül sokkal kevesebb fehér van, és úgy tűnik, hogy a maszkot elhagyta, s inkább csak a szemüveget viseli, amit Sólyomként is hordott.

A sötétkék színösszeállításból ítélve arra tudunk gondolni, hogy ez Steve Rogers “lopakodó” ruhájára hasonlít leginkább az Amerika Kapitány: A tél katonája című filmből, bár ezt nyilvánvalóan még korai lenne megítélni ezekből a távoli, és kevésbé jó minőségű fényképekből. Remélhetőleg idővel néhány tisztább felvétel is napvilágot lát.

A lenti a fotók (és egy videó) azt is megerősítik, hogy a WWE szupersztár Seth Rollins (valódi nevén Colby Daniel Lopez) is csatlakozott a film szereplőgárdájához.

Biztosra nem lehet kijelenteni, hogy ki az a színésznő, aki mellette áll, de a jelmezük színe és a tetoválásai alapján joggal mondhatjuk, hogy a gonosztevő Serpent Society tagjai. A mellkasán lévő gyémántot elnézve lehetséges, hogy a képeken Diamondback látható, akit egy meg nem nevezett színésznő játszik a Marvel Moziverzumban.

A WWE RAW tegnap esti epizódjában Rollins csak egy előre felvett backstage interjúban jelent meg, és most már tudjuk, miért; nem ért rá egyszerűen, mert jelenleg az atlantai forgatáson tartózkodik.

A profi pankrátor, aki jelenleg a szurkolók legnagyobb favoritja a Nehézsúlyú világbajnokság megnyerésére a Night of Champions versenyen, amit a hónap végén tartanak. Korábban ebből a ligából került ki például Dwayne Johnson, Dave Bautista vagy éppen John Cena, akik azóta a szuperhősök világába már kipróbálták magukat, s Hollywood legkeresettebb színészei között tartják számon őket.

Vicces módon Rollins felesége és WWE szupersztár társa, Becky Lynch állítólag szerepet forgatott volna az Örökkévalókban, amit végül elvetettek.

Az Amerika kapitány: Új világrend 2024. május 3-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...