Főoldal Filmek A DC Studios tisztogatásba kezdett, hamarosan búcsút inthetünk a Snyderverse karaktereinek
Filmek

A DC Studios tisztogatásba kezdett, hamarosan búcsút inthetünk a Snyderverse karaktereinek

Nem vicceltek, amikor arról beszéltek, a nulláról építik fel a DC Univerzumot.

159
Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

A DC Studios már hónapok óta hatalmas átalakítások közepette van, miután a Warner Bros. Discovery új vezetése mészárlásba fogott, több projektet is töröltek, és David Zaslav kijelentette, hogy tiszta lappal szeretnék újjákezdeni. A DC Studios egy hónapja új vezetőket is kapott James Gunn és Peter Safran személyében, akik elkezdték kidolgozni a következő 10 évet.

A The Hollywood Reporter szerint a stúdió egy újabb drasztikus lépésre szánta el magát: a Snyderverse teljes búcsújának. A jövő héten a stúdió új vezetői, James Gunn és Peter Safran ismertetik a Warner Bros Discovery vezetőjének, David Zaslavnak tervüket. A terv még mindig nem végleges, de ez lehet a DC új kiindulópontja, és feltehetően egy teljesen új elképzeléssel állnak elő a jövőre nézve. A részleteket nem ismerjük, nehéz megmondani, hogy milyen vízióval állnak elő, de úgy tűnik, hogy ebben nem szerepel például a Wonder Woman 3. Tegnap este robbant a hír, hogy Gunn és Safran nem tervez a harmadik résszel.

Ezzel a lépéssel gyakorlatileg teljesen búcsút inthetünk Zack Snyder által felépített univerzumnak. Ez azt jelenti, hogy Az Igazság Ligájában megismert hősök nélkül maradhat a DC Univerzum. Nemcsak Wonder Woman, hanem Aquaman és Superman sem része ennek a tervben. Mint tudjuk, Henry Cavill által játszott Superman és Jason Momoa mint Aquaman legközelebb a Flash című filmben kap vendégszerepet. Cavill állítólag már szeptemberben leforgatta jelenetét, de a The Hollywood Reporter állítása szerint a stúdión belül vita van arról, hogy megtartják-e a cameót. A vita tárgya az, hogy ne tegyenek ígéretet olyanra, amit nem fognak megvalósítani.

A döntés már csak azért is lehet olyan szomorú a rajongóknak, mivel Cavill nemrég a Black Adam stáblista alatti jelenetében visszatért Superman szerepében. Utólag kiderült, hogy a stúdió ellenezte a döntést, de Dwayne Johnson kitartott mellette, és végül meggyőzte a vezetőket, hogy Cavill visszatérjen. A film bemutatója után Cavill maga is megerősítette, hogy Superman előtt nagy jövő állhat. Az októberi premier után még biztosra vettük, hogy visszatér a folytatásban, most viszont minden képlékeny.

Bár a tervek még a levegőben lógnak, és a hírek szerint bármilyen forgatókönyv szóba jöhet, beleértve azt is, hogy Momoa esetleg egy teljesen más DC-karakterként tér vissza. Beszélnek arról, hogy Moma a folytatásban Aquaman helyett Lobo karaktert játszhatja. Sokszor felhozódott a Black Adam folytatása is, de a gyenge színházi bemutató után valószínűleg nem szavaznak meg egy második szólófilmet a The Rock karakterének.

Bármennyire is nehéz elfogadni a rajongóknak, a Snyderverse évek óta csak küszködött, ez volt a gyenge láncszem a gépezetben. Felfoghatatlan döntéseket hoztak, nem volt egy nagy átfogó terv, azt filmesítették meg, amit csak akartak, az eredményét pedig mindenki látta: kudarc.

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...