Főoldal Filmek A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be
Filmek

A DC FanDome hihetetlen palettával készül, több mint 300 vendéget jelentettek be

A DC FanDome az idei legnagyobb rendezvény.

650
DC FanDome

A Marvel Studios mellett a DC sem volt jelen a Comic-Con@Home virtuális rendezvényen, de nyomós okkal hagyták ki azt az eseményt. A Warner Bros. még múlt hónapban jelentette be, hogy nyár végén saját virtuális eseménnyel készülnek, amin a filmek mellett helyet kapnak a tévésorozatok és képregények is a DC univerzum berkein belül.

A DC FanDome eseményre augusztus 22-én kerül majd sor, és csaknem 24 órán keresztül sugározzák a műsort, amire szükség is lesz, hiszen a Warner Bros. kiadott kommünikéjében csaknem 300 nevet olvashatunk. A listán helyet kaptak filmsztárok, írók, rendezők, a filmekről már nem is beszélve. A Wonder Woman 1984 új előzetest tartogat, miközben Patty Jenkins rendező, Gal Gadot, Chris Pine és Kristen Wiig is feltűnik majd. Ezra Miller és Andy Muschietti a The Flash miatt jut szóhoz; de a Doom Patrol, Titans és Batwoman szereplői is panelt kapnak a szervezőktől.

DC FanDome

James Gunn rendező a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezője néhány napja már felfedte, hogy nagyon készül a DC FanDome-ra, ahol először kapjuk meg az első képeket majd az új csapatról, s talán még egy teaser előzetest is látunk. Robert Pattinson és Matt Reeves részleteket oszt meg a The Batman spin-off sorozatáról, amit valamikor tavasszal jelentettek be. A sok-sok vendég mellett a DC rajongók kedvencei, Geoff Johns és Jim Lee, valamint Tom King és Tom Taylor képregényíró is meghívást kapott.

A DC FanDome magyar idő szerint augusztus 22-én este 7 órakor kezdődik, amit természetesen végig közvetítünk majd, és megosztjuk a legnagyobb és legfontosabb bejelentéseket az oldalon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...