Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjátékot 300 millió dollár választja el az Avatar rekordjától

Szolidan kezdett a Pokémon – Pikachu, a detektív, a Bosszúállók továbbra sem találtak legyőzőre a mozik kasszái előtt.

Három héttel a Bosszúállók: Végjáték bemutatója után sem találtak legyőzőre a Föld legnagyobb hősei az Észak-Amerikai mozikban, ahol 63,1 millió dollárral zártak a mozik kasszái. A Bosszúállók menetelését még a Pókémon – Pikachu, a detektív sem volt képes megállítani, azonban az első élőszereplős Pókémon-filmnek így sincs oka búslakodni, hiszen csak a tengerentúlon 58 milliót forgalmaztak belőle, amihez még ha hozzávesszük a nemzetközi jegyeladásokból befolyt összeget, akkor a film nagyságrendileg 170 millió dollárral nyitott első hétvégéjén (zárójelesen 150 millióból készült az adaptáció).

A figyelem középpontjában azonban a Bosszúállók: Végjáték áll, hiszen hétvégén már 2,49 milliárd dollárt is meghaladta a film összbevétele, ami azt jelenti, hogy mindössze 300 millió dollár választja el az Avatar mindenkori legnagyobb bruttó bevételétől. Elképzelhető azonban, hogy az Avatar egy ideig még marad az első helyen, hiszen a következő hetekben több nagy sikerű alkotást is bemutatnak, többek között jövő héten érkezik a John Wick: 3. felvonás – Parabellum, az azt követő héten a Disney élőszereplős Aladdinja, május végén pedig a Godzilla II. – A szörnyek királya, így nehéz megmondani, hogy a Bosszúállók letaszítják-e az első helyről James Cameron Avatar-filmjét.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatják az oldalon a Bosszúállók: Végjátékról, de összegyűjtöttük valamennyi általunk kiszúrt utalást a filmből, valamint megnéztük, hogy mely jeleneteket manipulálták az előzetesek és a marketing idejére.

Még több a témában...

Ismét egy menő posztert kapott a Thor: Ragnarök

Kévés Bence Mihály

Ilyen hosszú lesz A Hangya és a Darázs

Kévés Bence Mihály

A Pókember gonosztevői a legrosszabbtól a legjobbig a mozivásznon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább