Főoldal Filmek A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Mindenki a csettintésre fókuszált, de senkinek sem szúrt szemet Thanos egyik bakija.

777
Thanos

Mindenki a csettintésre fókuszált, de senkinek sem szúrt szemet Thanos egyik bakija.

Lassan egy éve már, hogy bemutatták a Bosszúállók: Végjátékot a mozikban, de még mindig derülnek ki érdekességek a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjáról. Az elmúlt időben több látványtervet is megosztottak a film előkészületéről, köztük alternatív megjelenéseket láttunk Thanos korai páncéljáról, vagy olyan dolgokról olvashattunk, amik végül a tervezőasztalon maradtak.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a Marvel Moziverzum alkotásain dolgozó szakemberek a világ legjobbjai közé tartoznak, nem ismernek lehetetlent, bármit képesek életre kelteni a filmvásznon, de még ők is hibáznak… A Végjáték VFX csapat vezető embere, Matt Aitken egy nagyon szembetűnő Thanos-bakira hívta fel a figyelmet, mégsem szúrt senkinek szemet.

A Corridor Crew YouTube-csatorna február eleji adásában beszélgettek még a vizuális effektekről, amin a Weta Digital színei alatt dolgozó Matt Aitken is részt vett, s miközben a megoldásokról beszélgettek, több hibára is felhívta a figyelmet, köztük Thanos legnagyobb bakijára.

A film végén, mikor Thanos csettinteni próbál, ha kikockázzuk a jelenetet, jól látható, hogy az ujjai átcsúsznak a Végtelen Kesztyűn. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nem akkora hibáról beszélünk, hiszen eddig sokaknak szemet sem szúrt, de néhány sasszemű rajongó mégis felfigyelt rá.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.