Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Mindenki a csettintésre fókuszált, de senkinek sem szúrt szemet Thanos egyik bakija.

Mindenki a csettintésre fókuszált, de senkinek sem szúrt szemet Thanos egyik bakija.

Lassan egy éve már, hogy bemutatták a Bosszúállók: Végjátékot a mozikban, de még mindig derülnek ki érdekességek a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjáról. Az elmúlt időben több látványtervet is megosztottak a film előkészületéről, köztük alternatív megjelenéseket láttunk Thanos korai páncéljáról, vagy olyan dolgokról olvashattunk, amik végül a tervezőasztalon maradtak.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a Marvel Moziverzum alkotásain dolgozó szakemberek a világ legjobbjai közé tartoznak, nem ismernek lehetetlent, bármit képesek életre kelteni a filmvásznon, de még ők is hibáznak… A Végjáték VFX csapat vezető embere, Matt Aitken egy nagyon szembetűnő Thanos-bakira hívta fel a figyelmet, mégsem szúrt senkinek szemet.

A Corridor Crew YouTube-csatorna február eleji adásában beszélgettek még a vizuális effektekről, amin a Weta Digital színei alatt dolgozó Matt Aitken is részt vett, s miközben a megoldásokról beszélgettek, több hibára is felhívta a figyelmet, köztük Thanos legnagyobb bakijára.

Igen, bárcsak időben felfigyeltünk volna erre a hibára. Ez is csak azt mutatja, hogy mindig van olyan kis részlet, amin még többet dolgozhatnál. De igen, nagyon sokat dolgoztunk a páncélon. Nem akarod korlátozni abban, amit [Thanost alakító] Josh Brolin csinált a jelenetben, inkább azt akarod, hogy képes legyen előadni és ezt úgy érheted el, ha a páncél működik.
Matt Aitken

A film végén, mikor Thanos csettinteni próbál, ha kikockázzuk a jelenetet, jól látható, hogy az ujjai átcsúsznak a Végtelen Kesztyűn. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nem akkora hibáról beszélünk, hiszen eddig sokaknak szemet sem szúrt, de néhány sasszemű rajongó mégis felfigyelt rá.

Még több a témában...

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat