Thanos

A Bosszúállók: Végjáték VFX csapata leleplezte Thanos egyik bakiját, amit sokan nem vettek észre

Mindenki a csettintésre fókuszált, de senkinek sem szúrt szemet Thanos egyik bakija.

Mindenki a csettintésre fókuszált, de senkinek sem szúrt szemet Thanos egyik bakija.

Lassan egy éve már, hogy bemutatták a Bosszúállók: Végjátékot a mozikban, de még mindig derülnek ki érdekességek a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjáról. Az elmúlt időben több látványtervet is megosztottak a film előkészületéről, köztük alternatív megjelenéseket láttunk Thanos korai páncéljáról, vagy olyan dolgokról olvashattunk, amik végül a tervezőasztalon maradtak.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a Marvel Moziverzum alkotásain dolgozó szakemberek a világ legjobbjai közé tartoznak, nem ismernek lehetetlent, bármit képesek életre kelteni a filmvásznon, de még ők is hibáznak… A Végjáték VFX csapat vezető embere, Matt Aitken egy nagyon szembetűnő Thanos-bakira hívta fel a figyelmet, mégsem szúrt senkinek szemet.

A Corridor Crew YouTube-csatorna február eleji adásában beszélgettek még a vizuális effektekről, amin a Weta Digital színei alatt dolgozó Matt Aitken is részt vett, s miközben a megoldásokról beszélgettek, több hibára is felhívta a figyelmet, köztük Thanos legnagyobb bakijára.

A film végén, mikor Thanos csettinteni próbál, ha kikockázzuk a jelenetet, jól látható, hogy az ujjai átcsúsznak a Végtelen Kesztyűn. Mi sem bizonyítja jobban, hogy nem akkora hibáról beszélünk, hiszen eddig sokaknak szemet sem szúrt, de néhány sasszemű rajongó mégis felfigyelt rá.

Total
11
Shares
Previous Article

Képek szivárogtak ki a Resident Evil 3 Remake-ből

Next Article

Hivatalos specifikáció érkezett az Xbox Series X-hez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!