Wide Screen
Image default
Filmek

A Bosszúállók: Végjáték rendezői titokban már Novát is felvezették

Anthony és Joe Russo most azt erősítette meg, hogy a Bosszúállók: Végjáték végső csatajelenetében titokban szerepelt Nova is.

Anthony és Joe Russo most azt erősítette meg, hogy a Bosszúállók: Végjáték végső csatajelenetében titokban szerepelt Nova is.

A Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben hivatalosan is lezárt a Marvel Moziverzum első évtizedét, amit Kevin Feige Infinity Saga névre keresztelt. Ám szuperhősökből a jövőben sem lesz hiány, hiszen a Marvel Studios a San Diego-i Comic-Conon már bejelentette a 4. fázist, de titokban már az 5. fázist is előkészítették, így a következő 5-6 évben biztosan visszatérnek a Föld és a galaxis legnagyobb hősei a filmvászonra.

MoziShop

A rajongók sok más karakter mellett Richard Rider, azaz Nova érkezését is epekedve várják, most azonban a Russo testvérek elárultak egy easter egget a Végjátékból, amit talán senki sem vett észre. Mint kiderült, a Thanos és serege ellen vívott nagy harcban Nova is ott volt.

Nézd meg újra közelebbről azt a jelenetet, és látni fogod. A háttérben kiszúrhatjátok Richard Rider karaktert. Easter egg.

Professzor Hulknak köszönhetően visszafordították a Megtizedelést, s a Marvel Moziverzum valamennyi bemutatott karaktere részt vett a végső nagy összecsapásban, nélkülük aligha győzhették volna le az Őrült Titán hatalmas seregét, de szerencsére Doctor Strange éppen időben hozta meg az erősítést. Az már más kérdés, hogy Nova hogyan is vette ki részét az ütközetben, de erre a következő években választ kapunk majd. A képregényekben Nova az intergalaktikus rendőrség tagja, vagyis a Nova Corps katonája, útja során pedig számos alkalommal találkozott a Galaxis Őrzőivel, Marvel kapitánnyal és még Thorral is volt kalandja.

UPDATE: Időközben a rendezők elárulták, hogy csak vicceltek, mikor Nova easter eggről beszéltek.

Bosszúállók: Végjáték

Még több a témában...

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Rachel Morrison ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a Fekete Párduc 2. fényképezését

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat