x
Close


Közelgő események

Filmek

A Bosszúállók: Végjáték írói meggyőző érvet hoztak fel, hogy Steve Rogers szűz volt-e

Most már legalább ezt a kérdést is tudjuk a Kapitányról.

A Bosszúállók: Végjáték írói meggyőző érvet hoztak fel, hogy Steve Rogers szűz volt-e
  • PublishedJuly 24, 2021

Az évek során a rajongók között egyesekben felmerült a kérdés, hogy Marvel Moziverzumban látott Steve Rogers szűz volt vagy sem. Azt tudjuk, hogy az Amerika kapitány: Az első bosszúálló című filmben Rogers beleszeretett Peggybe, ennek ellenére semmi sem utalt arra, hogy a két karakter között volt intim viszony. Bár sokáig úgy tűnt, hogy az Amerika kapitány: A tél katonája után a Kapitány és Peggy dédunokája között lángra lobban a szikra, ám Sharon Carter és Rogers soha nem jött össze, mindössze egy csók dördült el közöttük az Amerika kapitány: Polgárháborúban.

A Bosszúállók: Végjáték végén a Kapitány nem pusztán visszavitte a Végtelen Köveket a múltba, de felkereste egy régi ismerősét is. Ahelyett, hogy visszatért volna a fő idősíkra, Rogers a múltban maradt, ahol boldogan éltek Peggyvel. Ez a néhány jelenetsor a film végén találgatásra adott okot a rajongóknak, hogy vajon Steve és Peggy beteljesítették-e szerelmüket. Az első két Amerika kapitány-, illetve az utolsó két Bosszúállók-film író egyszer és mindenkorra megválaszolták ezt a kérdést a rajongóknak.

Christopher Marcus és Stephen McFeely meggyőző érvet hoztak fel, s kitartanak továbbra is amellett, hogy Rogers nem szűz.

Szerintem elvesztette a szüzességét! Miért gondolják az emberek azt, hogy szűz? Úgy gondolom, ha így nézel ki, és városról városra jársz, és autogramokat osztogatsz olyan hölgyeknek, mint amilyeneknek ő adott, akkor el kell képzelnem azt, [hogy elvesztette a szüzességét].

Stephen McFeely

Biztos lesznek olyanok, akiket nem győztek meg ezzel a néhány sorral, ezért Marcus annyival egészítette még ki McFeely érvelését, hogy a Kapitány is emberből van.

És ne feledjük, hogy Steve Rogers nem prűd. Lehet, hogy időnként így mutatják be, de ő egy olyan fickó, aki a jóban és a rosszban hisz, de nem egy kóristafiú, hanem egy 2. világháborús veterán.

Christopher Marcus

A Thanos ellen vívott győztes csata után Chris Evans szögre akasztotta a szuperhősgúnyát, a pajzsot pedig átnyújtotta Samnek, és ezzel búcsút intettünk szeretett Kapitányunktól. Noha az év elején volt egy felkapott hír, miszerint Evans visszatér a jövőben Amerika Kapitány szerepében, ezt a feltevést máig nem erősítették meg, és az érintettek (előbb maga a színész, majd később Kevin Feige is válaszolt) is felettébb érdekes módon reagáltak a pletykára.

Amerika Kapitány
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.