Bosszúállók

A Bosszúállók: Végjáték akciófigurája újabb visszatérőt erősített meg

A napokban csak úgy szállingóznak a Bosszúállók: Végjáték akciófigurák, melyek között a legújabb egy visszatérő karaktert erősíthet meg az első Bosszúállók-filmből.

A napokban csak úgy szállingóznak a Bosszúállók: Végjáték akciófigurák, melyek között a legújabb egy visszatérő karaktert erősíthet meg az első Bosszúállók-filmből.

A Bosszúállók: Végjáték akciófigurái az elmúlt napokban több dolgot is megerősítettek, amit a Marvel Studios eddig ügyesen próbált leplezni. Előbb Thanos visszatéréséről derült ki, hogy a Titán ismét páncélt ölt magára és a Végtelen Kesztyű mellett egy új kardszerű fegyvere is lesz; a Bosszúállókról kiderült, hogy a Kvantumvilág rejtelmeit fogják boncolgatni, vagy valami hasonlót, amiért szükség volt az új jelmezre, Valkűr visszatérése is biztos hála a Hasbronak, de Miss Potts Rescue páncélját is láttuk egy prototípuson. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Thanos Outrider serege megsemmisült a Bosszúállók: Végtelen háborúban, miután Thor megjelent a Vihartörővel, éppen ezért többen is úgy vélik, hogy az Őrült Titán ismét a Chitauriak segítségét kérni, hogy az ő segítségükkel fejezze be azt, amit elkezdett a Végtelen háború részben. És ha hihetünk a legújabb akciófigura prototípusának, ami egy Chitauri katonát ábrázol, akkor a Bosszúállók: Végjátékban nemcsak a New Yorki csatában látjuk viszont a Chitauriakat, hanem a folytatásban is komoly szerepet kapnak Thanostól.

A forgatási képek és az időutazásról alkotott teóriák értelmében egy ideje már tudjuk, hogy a Amerika kapitány, Tony Stark, Fekete Özvegy, Thor, Hulk, Mordály és a többiek visszautaznak az időben, a 2012-es New Yorki csatába, hogy megállítsák Thanos seregét, meggyőzzék Lokit igazukról, s ezzel átírják, megváltoztassák a jövőt. Ebben Thanosnak is lesz egy-két szava, valószínűleg nem fogja tétlenül nézni a dolgot, és akkor még nem beszéltünk Marvel Kapitányról, akinek egy olyan különleges képessége van, ami akár a Végjáték megoldása is lehet.

Total
15
Shares
Previous Article
ŰrDongó

ŰrDongó egy másik főszereplővel tér vissza a folytatásban

Next Article
Katherine Langford

Az első kép Katherine Langford titokzatos karakteréről a Bosszúállók: Végjátékban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!