Főoldal Filmek A Bosszúállók: A Kang-dinasztia írója tréfásan segítséget kér a forgatókönyvhöz, mire a Daredevil képregényírója egy vicces tippet adott neki
Filmek

A Bosszúállók: A Kang-dinasztia írója tréfásan segítséget kér a forgatókönyvhöz, mire a Daredevil képregényírója egy vicces tippet adott neki

Semmit sem tudunk a következő két Bosszúállók-filmről.

400
Bosszúállók: A Kang-dinasztia

Néhány napja jelentették be, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia írója, Jeff Loveness írja majd a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvét. Nyilván még messze vagyunk attól, hogy konkrétumokat ismerjünk a következő Bosszúállók-filmről, de Kevin Feige a D23 Expón megerősítette, hogy A Hangya következő része szorosan kapcsolódik majd a filmhez.

Azóta, hogy a Marvel Studios a San Diego-i Comic-Conon bejelentette a The Multiversa Saga több produkcióját is, másról sem beszélnek a rajongók, hogy mit tartogat a Marvel Moziverzum 4-5-6. fázisa. Érthető, hogy miért a nagy várakozás, hiszen a Marvel Moziverzum következő nagy szakaszát két Bosszúállók-filmmel zárják, és Loveness ezekre a hírekre reagált most a közösségi oldalán. Twitteren tréfásan megkérdezte, hogy kezdjen hozzá az íráshoz. Nem telt bele sok időbe, s a Daredevil és a Batman képregényíró, Chip Zdarsky egy humoros bevezetőt írt.

Egy vicces szóváltással kezdődik a film Rozsomák és Mister Fantastic közötti. Sokan kiegyeznének egy ilyen bevezetővel, a baj csak az, hogy a mutánsok érkezésére még nagyon sokat kell várnunk. A Fantasztikus Négyes tagjait megismerjük a Bosszúállók: Kang-dinasztia bemutatójáig, de az X-Meneket várhatóan csak a film után mutatják be.

https://twitter.com/zdarsky/status/1572768472438042624?s=20&t=hXjwhUmx4Y57f-dtjwXeiQ

A sötétben tapogatózunk, hogy a Marvel Studios mikor mutatja be az új karaktereket. Kevin Feige többször hangoztatta, csak a megfelelő pillanatban fogják bemutatni a mutánsokat, és nem valószínű, hogy éppen egy olyan filmben mutatják be őket, ami egyébként is több tucat karaktert sorakoztat fel. Többen úgy gondolják, hogy az MCU következő nagy fázisa a The Mutant Sage címet kaphatja, és talán a Bosszúállók: Titkos háború úgy végződik majd, hogy a Föld leghatalmasabb hősei közül sokan a Multiverzum egy másik világában rekednek.

A Bosszúállók: A Kang-dinasztia 2025. május 2-án jön ki a mozikba, ezt követi még abban az évben a Bosszúállók: Titkos háború pedig 2025. november 8-án.

Kang

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események