x
Filmek

Kevin Feige megerősítette, hogy Kang több variánsával is találkozunk majd az MCU-ban

A következő években minden Kangról fog szólni?

Kevin Feige megerősítette, hogy Kang több variánsával is találkozunk majd az MCU-ban
  • Publishedjúlius 27, 2022

Jonathan Majors először a Disney+ Loki című sorozatában mutatkozott be a Marvel Moziverzum. A sorozatban Kang, a hódító egyik variánsát játszotta, a fináléban pedig azzal búcsúztunk, hogy a Téridő Variancia Alapítvány alapítójaként ismerhettük meg. A sorozatban a He Who Remains meghalt – Kang egyik variánsa -, s Majors arra készül, hogy a karaktere egy sokkal pusztítóbb variánsaként térjen vissza.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige megerősítette, hogy Jonathan Majors Kang, a hódító több változata/variánsa is fel fog bukkanni az MCU jövőbeli projektjeiben. Kanggal legközelebb A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben találkozhatunk, azonfelül pedig ő lesz a The Multiverse Saga főgonosza.

Miután San Diego-i Comic-Con szombati napján Jonathan Majors Kangját leleplezték A Hangya és a Darázs: Kvantumánia trailerében, Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője megerősítette a ComicBook kérdésére, hogy Majors a jövőben Kang több változatát is eljátssza majd. Mivel Kang hajlamos megváltoztatni az idővonalakat, beleértve a sajátját is, a képregényekben a karakter több identitást is felvett. A jelek szerint a stúdió hű marad a forráshoz, s Kang több identitását is bemutatják majd a rajongóknak.

Jonathan Majors nagyon lenyűgöző, amire képes, és Kang különböző inkarnációit, ha úgy tetszik, variánsait, amiket látni fogunk tőle. Ez tényleg nagyon király.

Kevin Feige

Kang valószínűleg a Loki 2. évadában is feltűnik majd jövőre, miután az 1. évad végén felvezették a szupergonoszt, de a végső leszámolásra csak a 2025-ös Bosszúállók: Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háborúk című filmekben kerül majd sor.

Kang
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.