Főoldal Filmek [D23] A Hangya és a Darázs: Kvantumánia közvetlenül kapcsolódik majd a Bosszúállók: Kang-dinasztia történetéhez
Filmek

[D23] A Hangya és a Darázs: Kvantumánia közvetlenül kapcsolódik majd a Bosszúállók: Kang-dinasztia történetéhez

Az MCU 5. fázisának fontos része a Hangya és a Darázs.

159
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia közvetlenül kapcsolódik az MCU 5. fázishoz és a Bosszúállók: Kang-dinasztia eseménysorozatához. A Disney D23 Expo tegnapi napján a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige kijelentette, hogy a közelgő A Hangyn folytatás “egyenes vonalat jelent az 5. fázishoz és a Kang-dinasztiához”.

Persze, ez nem nagy meglepetés – elvégre a harmadik film a Disney+ Loki című sorozatában először bukkant fel a gonosztevő Kang, aki a The Multiverse saga nagy főellensége. De jó tudni, hogy a Hangya és a Darázs fontos szerepet fog játszani a Marvel Moziverzum 5. fázisában. Van azonban egy másik gonosztevő, akire nem számítottunk.

Feige kommentárjaival párhuzamosan a Marvel Studios egy exkluzív klipet is bemutatott a D23 résztvevőinek, egy teaser előzetest A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című folytatáshoz. A videóban Kang mellett feltűnik egy másik klasszikus Marvel-gonosz is, MODOK. A klip Scottot, Hope-ot és Cassie-t mutatja be egy autós kiránduláson. A Hangya könyvet írt, és a S.H.I.E.L.D. egykori ügynökével, Jimmy Woo-val ebédel. Úgy tűnik, hogy Cassie ugyanolyan bajkeverő, mint az apja, és a börtönből kell kihozni. Scott lánya arra emlékezteti apját, hogy az embereknek még mindig segítségre van szükségük. Hank Pym-mel (Michael Douglas) közösen a világ megmentésén dolgoznak. Az előzetesből kiderült, hogy a Kvantumbirodalomban a kvantumkommunikációval kísérleteznek, és amikor az eszközök kiakadnak, Scott, Hank és Cassie a Kvantumtér fogságában ragadnak. Ezután a klip a kvantumbirodalmat mutatja be, majd egy gyors pillantást vethetünk MODOK-ra.

Az előzetes végén megérkezik Kang, a Hódító is, és arra kényszeríti Hangyát, hogy visszatérjen a tolvaj korszakába, hogy megszerezzen neki valamit, amit elloptak. Úgy tűnik, a rendező tényleg nem viccelt, amikor úgy fogalmazott, hogy a filmje felforgatja majd a Marvel Moziverzumot. Kíváncsian várjuk, hogy a MODOK milyen szerepet játszik a történetben.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 17-én érkezik a mozikba.

A Hangya és a Darázs

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.