Főoldal Filmek Peyton Reed szerint A Hangya és a Darázs: Kvantumánia véglegesen felforgatja majd az MCU jövőjét
Filmek

Peyton Reed szerint A Hangya és a Darázs: Kvantumánia véglegesen felforgatja majd az MCU jövőjét

Fontos szerepet játszik A Hangya 3. része a folytatásban.

388
Jonathan Majors Kang
Forrás: Marvel Studios

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia rendezője, Peyton Reed elárulta hétvégén, hogy a franchise harmadik része milyen hatással lesz MCU tágabb jövőképére. A múlt szombati San Diego-i Comic-Conon a Marvel Studios bejelentette, hogy a The Multiverse Saga közepén járunk. Az 5. fázis jövőre indul A Hangya 3. részével, és ha a Hall H paneljén levetített előzetes alapján nagyot fog szólni a film.

A címszereplő hősök nemcsak a M.O.D.O.K.-kal csapnak össze, hanem Kang, a hódító egyik variánsával is megmérettetik magukat. Az alcímből kiindulva úgy tűnik, hogy Kang a Kvantum Birodalmat vette célba. Azt sem lehet tudni, hogy melyik Kang kap szerepet a filmben, mivel számtalan variánsa és arca van a gonosztevőnek, de az Access lapnak adott interjúban egészen bizarr jövőképre utalt a direktor.

Az 5. fázis elindítása nagyon izgalmas számunkra, mert egyek vagyunk A Hangya-filmekkel. Ez a harmadik filmünk. Ez most már ez a trilógia. De olyan dolgok történnek ebben a filmben, amelyek végleg megváltoztatják a Marvel Moziverzumot. És számunkra szórakoztató, hogy Scott Lang áll ennek a változásnak a középpontjában.

Peyton Reed

Egy másik interjúban, amit az ET Canada készített a Kangot alakító Jonathan Majors-szel, a színész arról beszélt, hogy mennyire izgatott a jövőt illetően, hogy ő keltheti életre az MCU következő nagy gonosztevőjét.

Király érzés. Tudjátok, az egész dolognak kulturális jelentősége van. És így címszereplőnek lenni, bármit is jelentsen ez, valójában alázatos. Tudjátok, egyszerűen csak munkához akarsz látni, csak látni akarod a forgatókönyvet és elkezdeni. Elkezdeni, elbukni, elrontani, elrontani, bemagolni a szöveget, és mindazt csinálni, amit kisfiú korom óta szerettem volna Texasban.

Jonathan Majors

A film mellett várhatóan Kang visszatér majd a Loki 2. évadában. A sorozat első évada azzal végződött, hogy a Csínytevés istene egy olyan valóságban találta magát, ahol Kang uralkodik a Téridő Variancia Alapítvány felett. Továbbá kérdéses az is, hogy a Disney+ sorozata hogyan kapcsolódik majd a későbbi projektekhez, például a Bosszúállók: Kang-dinasztia és a Bosszúállók: Titkos háborúk projektekhez.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia 2023. február 17-én érkezik a mozikba.

Kang
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események