Vasember

A Bosszúállók 4. kiszivárgott képen Vasember új fegyvere látható

A Bosszúállók 4. munkája alatt benéztünk Vasember fegyvertárába, ahol egy valódi „Big Fucking Gun” állt az orrunk előtt.

A Bosszúállók 4. munkája alatt benéztünk Vasember fegyvertárába, ahol egy valódi „Big Fucking Gun” állt az orrunk előtt.

Az elmúlt napokban több koncepció is kiszivárgott a még mindig cím nélküli Bosszúállók-filmről, köztük Mordály és Thor új öltözéke, de Vasember új szürke nanotech ruháját is láttuk. Most egy megjelent képen „állítólag” Tony Stark új protonágyúját csodálhatjuk meg, amit minden bizonnyal Thanos ellen vet be a folytatásban.

Jó kérdés, hogy milyen szerepet tölt be a képen látható fegyver, és hogyan fogják felhasználni az univerzum megmentésére miután Thanos tökéletes egyensúlyt teremtett azzal, hogy egy csettintéssel megfelezte az univerzumot. Éppen ma jelent meg egy cikk arról, hogy A Hangya és a Darázs kvantumvilága kulcsfontosságú szerepet játszik Bosszúállók 4., illetve a Marvel Moziverzum következő filmjeiben. Michael Dougles nem árulta el, hogy pontosan mit ért alatta, de a rajongók már összetették a kirakós darabjait, és többen úgy gondolják, hogy egy alternatív idősík lehet a megoldás. Egy időben az időutazás is szóba került, hogy A Hangya és a Darázs stáblista utáni jelenete után erre már kevés esélyt látunk. Sőt, tavasszal a CineEuropeon levetített jelenetből is az derült ki, hogy Scott Lang és Tony Stark egy különleges eszköz segítségével mentik meg a világot.

Total
6
Shares
Previous Article

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Halloween premier előtti vetítésére

Next Article
A galaxis őrzői

Pletykák szerint a Marvel egy női rendezőt szeretne látni A galaxis őrzői vol. 3. elén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!