Főoldal Filmek A Batgirl forgatási fotója megerősítette, hogy Batman segítő társa is része a DCEU-nak
Filmek

A Batgirl forgatási fotója megerősítette, hogy Batman segítő társa is része a DCEU-nak

Ez vajon azt jelenti, hogy Batman segítője is feltűnik a filmben?

477
Leslie Grace Batgirl

Újabb forgatási fényképeket töltöttek fel a világhálóra az HBO Max Batgirl című filmjének glasgow-i forgatásáról. Az nem volt kérdéses, hogy Batman része a DC Comics filmes univerzumának, de az új fotók az is megerősítették, hogy Robin valóban létezik ebben a filmes univerzumban, csak eddig még nem láttuk a képernyőn.

A reggeli órákban már megosztottunk néhány felvételt a Batgirl glasgow-i forgatásáról, ahol először volt látható a főszereplőt megformáló Leslie Grace Barbara Gordon szerepében. Most pedig további érdekes felvételeket kaptunk. Ezeken egy Batman-t és Robint ábrázoló falfestmény látható, ami megerősíteni látszik azt a tényt, hogy a Robin valóban része a DCEU-nak. Tudjuk, hogy a karakterre már kaptunk utalást a SnyderVerse-ben, mielőtt Joker megölte volna, de a falfestményen látható a Sötét lovag segítőjének szinte biztosan egy másik változatával találkozhatunk a közeli jövőben.

Felvett egy érdekes kérdést a fotó, mégpedig azt, hogy Robin valóban szerepelni fog a filmben? Ezzel kapcsolatban még pletykát sem olvashattunk, ami erre utalna, de azt tudjuk, hogy Michael Keaton a The Flash után visszatér Batman szerepében, szóval nem kizárt, hogy segítőjével is találkozunk, vagy legalább utalást kapunk Robinra.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A karakterről egy koncepciós tervet már láttunk múlt héten a DC FanDome alatt. Az esemény után kitudódott, hogy Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott, aki a gonosztevőt fogja játszani az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező filmben.

A Disney+ Loki tévésorozatának zeneszerzője, Natalie Holt nemrég jelentette be, hogy szerződést kötöttek és ő komponálja majd a film zenéit, míg a forgatókönyv legfrissebb változatán az a Christina Hodson írta, aki a nagysikerű ŰrDongó, valamint a Ragadozó madarak és a The Flash című filmeken is dolgozott.

Az HBO Max streamingszolgáltató impozáns filmjét Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi. A Batgirl még nem kapott premierdátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Másvilág

Ilyen volt a 2024-es Budapest Comic Con!

Idén a Hungexpón tért vissza a nagyszabású rendezvény.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...