47 Meters Down: Uncaged

A 47 méter mélyen folytatás cápái a pokolból jöttek

Néhány napja bemutatták a 47 méter mélyen második részének első előzetesét, ami még több cápát ígér az első részhez képest.

Néhány napja bemutatták a 47 méter mélyen második részének első előzetesét, ami még több cápát ígér az első részhez képest.

A meglepetéssikere volt 2017-ben bemutatott 47 méter mélyen című cápás film, amit eredetileg nem is a mozikban mutattak volna be, ennek megfelelően gyorsan berendelték hozzá a folytatást, amire legújabban csak a 47 Meters Down: Uncaged címen hivatkozhatunk. Az első rész címe onnan eredt, hogy két lánytestvér mexikói nyaralásuk alatt befizetnek egy cápanézős hajóútra, azonban a védőketrecet tartó kötél elszakad, s a lányok 47 méter mélyre süllyednek a cápáktól hemzsegő tengerben, miközben fogytán – alig több mint egy órára elegendő – van az oxigénjük.

A folytatás története röviden ismétli az első részt, búvárok merülnek a víz alá, ám ezúttal négy lány keveredik cápás kalandba, miközben a hatásvadászat kedvéért még egy kis maja mitológia is belefért a sztoriba.

https://youtu.be/55Qo2hlke3Q

A képi világon egyértelműen megmutatkozik, hogy ezt bizony már szélesvászonra szánta Johannes Roberts rendező, aki időközben a Hívatlanok 2: Éjjeli prédát is leforgatta, és megkapta a lehetőséget a Resident Evil reboot rendezésére is. A rendező Ernest Rierával közösen dolgozott a forgatókönyvön, a főszerepeket pedig a Szex és New Yorkból ismert John Corbett mellett Brec Brec Bassinger, Nia Long, Sistine Rose Stallone, Brianne Tju és Sophie Nélisse kapták.

A 47 Meters Down: Uncaged amerikai bemutatója augusztus 16-án lesz, de meglepődnénk, ha a folytatás elkerülné a magyar mozikat.

Total
49
Shares
Previous Article
Bucky és Sólyom

Augusztustól a következő munkacímmel forog a Sólyom és A tél katonája minisorozat

Next Article
Szupercella 3 - Az Ördögverem

Magyar nyelvű ízelítőt kaptunk a Szupercella 3. – Az Ördögveremből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!