Resident Evil

Befejeződött a Resident Evil reboot forgatása; mutatjuk az első képet a filmből

Már le is forgatták a Resident Evil rebootot.

Még ősszel jelentették be, hogy az első két videojáték alapján reboot készül a nagysikerű Resident Evil franchiseból. A Sony Pictures és Johannes Robert (47 méter mélyen) rendező a jelek szerint nem tétlenkedett sokat, hiszen három hónapra volt csak szüksége a bejelentés után, hogy filmre is vegye a történetet, ami a korábbi elmondások alapján hűen követi majd a videojátékok sztoriját.

A mostani felfedezés azért is érte annyira váratlanul a rajongókat, mert a reboot bejelentésénél nem árulták el, hogy mikor tervezik felvenni Kaya Scodelario és Robbie Amell főszereplésével az új filmet. Most ehhez képest a Sony Pictures és a Constantin Films már a forgatás végéről beszélt, amihez csatolták az első képet is a filmből. Bár nem túl árulkodó az első kép a filmből, de a játék szerelmeseinek annál beszédesebb lehet a kép, hiszen akik játszottak a széria első két részével, azok számára szinte már megszokott látvány volt az adás nélküli tévékészülékek a játékból.

47 méter mélyen forgatókönyvén is dolgozó Johannes Roberts író így fogalmazott a filmmel kapcsolatban:

Ezzel a filmmel nagyon szerettem volna visszatérni az eredeti első két játékhoz, és újrateremteni azt a rémisztő zsigeri élményt, amit akkor tapasztaltam, amikor először játszottam velük, miközben egy emberi történetet mesél egy kis haldokló amerikai városról, amit a mai közönség mind szimpatikus, mind pedig fontosnak érez.Johannes Roberts

A feldolgozás 1998-ban, Raccoon City egyik sorsdöntő estéjén játszódik majd, és a filmet filmszínházban fogják bemutatni. Már arra felkaptuk fejünket, hogy hűen követik az első két játék vonalát, de igaz ez a szereposztásokra is, hiszen sok ismert sztárral a fedélzetén vágnak bele a munkálatokba. Claire Redfield szerepében Kaya Scodelario, aki Az útvesztőből és A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújából lehet ismerős, Jill Valentine szerepében Hannah John-Kamen (A Hangya és a Darázs); Chris Redfield, mint Robbie Amell (Upload); Albert Wesker, mint Tom Hopper (The Umbrella Academy); Avan Jogia (Zombieland: A második lövés) Leon S. Kennedy szerepében, valamint Neal McDonough (Yellowstone), aki William Birkin karaktert kelti életre.

A Sony nem volt hajlandó felfedni, hogy mikor tervezik bemutatni a filmet, de a tervek szerint valamikor 2021-ben szeretnék bemutatni. Bár a dolgok állása alapján már azon sem lepődnénk meg, ha csak 2022-ben látnánk.

Total
13
Shares
Previous Article

Titokban elkészült volna az Elden Ring?

Next Article
Wonder Woman 1984

Patty Jenkins rendezőnek már ötlete is van, hogy miről szólhat a Wonder Woman 4. rész

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!