Főoldal Filmek A Halálos iramban 11. új főgonosszal és kisebb költségvetéssel tér vissza az alapokhoz
Filmek

A Halálos iramban 11. új főgonosszal és kisebb költségvetéssel tér vissza az alapokhoz

Gondban a Halálos iramban 11., vissza a kezdetekhez?

723
Halálos iramban 10.
Forrás: Universal Pictures

Egy új jelentés szerint a Halálos iramban 11. lehet, hogy Vin Diesel utolsó útja lesz. A pletykák szerint a Halálos iramban 10. főgonosza, Jason Momoa nem tér vissza a folytatásban, ami rengeteg megválaszolatlan kérdést vet fel, hiszen a franchise legutóbbi filmje egy nagy cliffhangerrel ért véget.

Emlékezzünk csak vissza, hogy milyen grandiózus tervekkel várták a tizedik rész bemutatóját a készítők. Vin Diesel elszólta magát, hogy a befejezés nem egy részes, hanem trilógiával zárul. Minden megváltozott, amikor kijött a film, és a számok azt mutatták, hogy a világ unja már ezeket az agyatlan autós üldözéseket. A 2023-as évben az 5. legtöbb bevételt termelte a Halálos iramban 10., ám ez nem győzte meg a Universal stúdiót, és könnyen lehet, hogy a Halálos iramban 11. részével véget ér a sorozat.

Jeff Sneider jelentése alapján a franchise “visszatér az alapokhoz” a következő filmnél, miután a Halálos iramban 10. 340 millió dolláros költségvetéssel készült. A 11. rész büdzséje várhatóan “200 millió dollár vagy kevesebb” lesz, és a franchise visszatér a gyökerekhez, és egy nagy rablást, vagy utcai autóversenyt láthatunk. Sneider értesülései szerint ez lesz az “utolsó munkája” Vin Dieselnek, aki a 2001-es indulása óta a filmsorozat állandó szereplője volt, Dominic Toretto még a sokat kritizált Halálos iramban: Tokiói hajsza végén is megjelent. Természetesen ezek csupán pletykák, amíg nem kapnak hivatalos kommentárt a Universal, a rendező Louis Leterrier vagy bárki más részéről, aki részt vesz a produkcióban.

A The InSneider jelentése szerint a Universal Pictures új gonosztevőt keres Dom és családja számára, és Jason Momoa karaktere, Dante Reyes nem tér vissza. Reyes volt a Halálos iramban 10. főellensége, aki az ötödik részben történteket követően bosszút akart állni Domon és csapatán, amiért megölték az apját. A legutolsó rész cliffhanger befejezésében Dante csapdába ejtette Domot és a fiát, így felmerül a kérdés, hogy miként folytatódik majd a történet a főgonosz nélkül?

2023 júniusában az Universal bejelentette, hogy egy új spinoffot készít Dwayne Johnson főszereplésével. A Halálos iramban 10. stáblista alatti jelenetében egy leszámolásra utaltak Johnson és Momoa karaktere, Dante között. A Fast & Furious Presents: Hobbs & Reyes címmel a film még a 11. rész előtt kijöhet, és egyfajta átvezetőként szolgál majd a 11. részhez.

Halálos iramban 10.
Forrás: Universal Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

9 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Halálos iramban 10.
Filmek

Nagyot csúszik a Halálos iramban 11.

Louis Leterrier rendező megerősítette, hogy a Halálos iramban 11. megjelenése jelentősen késni...