Főoldal Filmek A filmcím alapján egy grandiózus visszavágót ígér Dwayne Johnson főszereplésével érkező új Halálos iramban
Filmek

A filmcím alapján egy grandiózus visszavágót ígér Dwayne Johnson főszereplésével érkező új Halálos iramban

Kiderült, milyen címmel jöhet Dwayne Johnson filmje, amiben visszatér egy nagy gonosztevő.

521
Halálos iramban 7.
Forrás: Universal Pictures

Bár a Halálos iramban 10. még csak most jött ki a mozikba, már a következő fejezetről beszélnek. Június elején jelent meg a hír, hogy Dwayne Johnson főszereplésével egy új film készül, ami ideiglenesen a Fast Presents: Hobbs and Reyes címet kapta, ezzel pedig megerősítést kapott, hogy nem a 2019-es spinoff folytatását készítik el Jason Statham társszereplővel.

A Production Weekly szerint a Toretto család történetének egyik legkedveltebb karaktere visszatér. Dwayne Johnson néhány év kihagyás után a különleges ügynök Luke Hobbs szerepében tért vissza a tizedik rész stáblista alatti jelenetében. Hobbsot korábban azért bérelték fel, hogy leszámoljon a sorozat főszereplőivel, de később ő is csatlakozott a csapathoz. Az említett új film azt sejteti, hogy Dante Reyes (Jason Momoa) is részese lesz a közelgő történetnek. Momoa karaktere a legutóbbi filmben mutatkozott be, hogy bosszút álljon Dominic Toretto (Vin Diesel) családján, amiért megölték az apját.

Hobbs még az ötödik részben mutatkozott be a Diplomáciai Biztonsági Szolgálat ügynökeként. A szerepet Tommy Lee Jonesnak szánták, de miután Diesel a közösségi médiában látta, hogy a rajongók egy filmben szeretnék A Sziklával, változtattak a forgatókönyvön, hogy tökéletes legyen az egykori WWE-szupersztárjának a bemutatkozása. A terv pedig úgy tűnt, hogy bevált, hiszen Hobbsot a franchise régi rajongói azonnal befogadták, és sokan arra gondoltak, hogy állandó szereplője lehet a Toretto család kalandjaiban.

A tizedik rész befejezése után úgy tűnt, hogy Dwayne Johnson és Vin Diesel elásták a csatabárdot, és kész visszatérni a fő franchise történetében, azonban a jelek szerint ő inkább saját utat választott, s egy újabb spinoffban tér vissza. A franchise első spinoffjában Jason Statham játszotta Johnson partnerét, közösen próbálták megállítani a gonosz Brixton Lore-t, akit Idris Elba játszott. A film végül mintegy 760M dolláros bevétellel zárt a globálisan a jegypénztáraknál.

Halálos iramban 8.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

vaiana 2
Filmek

Dwayne Johnson és Auli’i Cravalho visszatérnek a Vaiana 2-ben

Egy új pillanatkép egy különös szigetet is leleplez a háttérben.

Dwayne Johnson
Filmek

Dwayne Johnson egy dallal jelentette be, mi lesz a következő filmje

Dwayne Johnson élő műsorban árulta el a rajongóknak, hogy melyik projektben láthatjuk...