Főoldal Előzetesek A Ferrari új előzetesében végre a főszereplőket is halljuk az autóbőgés mellett
Előzetesek

A Ferrari új előzetesében végre a főszereplőket is halljuk az autóbőgés mellett

Alig lehet ráismerni Adam Driver-re a Ferrari előzetesében.

271

Még augusztus végén jelent meg a Ferrari első előzetese, amiben sok nem derült ki a filmről, gyakorlatilag még a főszereplőket sem hallottuk, csak a motorok bőgését. Tegnap azonban befutott a nagy előzetes, amely mélyebb betekintést enged Michael Mann karácsonykor érkező életrajzi filmjébe, a sporttörténelem egyik legnagyobb alakjáról.

1957-ben járunk és Enzo Ferrari (Adam Driver), a világ legikonikusabb autó- és autóversenyzői márkájának alapítója válság előtt áll: meg kell nyernie az 1000 mérföldes Mille Migliát, vagy szembe kell néznie a még mindig fiatal cégének feloszlásával. Eközben Ferrarinak magánéleti válsággal is meg kell birkóznia, ahogy feleségével, Laurával (Penelope Cruz) próbálja helyrehozni kapcsolatát, miközben szeretője, Lina (Shailene Woodley) megpróbálja rábeszélni a férfit, hogy fogadja el közös gyereküket.

A Brock Yates könyve alapján és Troy Kennedy Martin forgatókönyvével készülő film már régóta készül Mannel – egy időben Christian Bale is tárgyalt a főszerepről, majd Hugh Jackman pályázott Ferrari szerepére. Miután a Paramounttól elkeveredett, a film az STX-nél kötött ki, mielőtt a Neon tavaly nyáron megszerezte a hazai jogokat.

Driver mellett a stáblistán Penélope Cruz, Shailene Woodley, Gabriel Leone, Sarah Gadon, Jack O’Connell és Patrick Dempsey is szerepel. A producerek Michael Mann, P.J. van Sandwijk, Marie Savare, John Lesher, Thomas Hayslip, John Friedberg, Laura Rister, Andrea Iervolino, Monika Bacardi, Gareth West, Lars Sylvest és Thorsten Schumacher.

Ferrari világpremierje a Velencei Filmfesztiválon volt – amire a szereplők felmentést kaptak a film népszerűsítésére a SAG-AFTRA szakszervezettől -, a mozikban pedig december 25-én kerül bemutatásra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Megalopolis
Előzetesek

A Megalopolis teaser előzetese bemutatja Francis Ford Coppola római epikus meséjét a modern Amerikában

A Megalopolis monumentális előzetesét bemutatták, miközben még mindig nem talált forgalmazóra a...

Klyo Ren
Filmek

Kylo Rent alakító Adam Driver még visszatérhet egy készülő Star Wars-filmben?

Kylo Ren története véget ért, de Ben Solo még ott lehet Rey...

Ferrari
Filmkritikák

Ferrari kritika

Megérte várni több évet filmre, amely Enzo Ferrari életét mutatja be?