Főoldal Előzetesek A Megalopolis teaser előzetese bemutatja Francis Ford Coppola római epikus meséjét a modern Amerikában
Előzetesek

A Megalopolis teaser előzetese bemutatja Francis Ford Coppola római epikus meséjét a modern Amerikában

A Megalopolis monumentális előzetesét bemutatták, miközben még mindig nem talált forgalmazóra a film.

446

Francis Ford Coppola bemutatta az első előzetest monumentális, saját finanszírozású szenvedélyprojektjéhez, a Megalopolis című filmhez. A ma hajnalban megjelent klipben többet láthatunk az ambíciózus projektről és annak grandiózus léptékéről, a nagy szereplőgárdával, dinamikus felvételekkel egy utópisztikus társadalomról és tiltakozásokról.

A film, amely május 17-én mutatkozik be a Cannes-i Filmfesztiválon, egy római eposz, amely egy képzeletbeli modern Amerikában játszódik az előzetes leírások szerint.

A Megalopolis főszereplője Adam Driver, a film szereplőgárdájában pedig Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Jon Voight, Jason Schwartzman, Laurence Fishburne, Kathryn Hunter, Grace VanderWaal, Chloe Fineman, James Remar, D.B. Sweeney és Dustin Hoffman is megtalálható.

Coppola először 1983-ban kezdte írni a Megalopolis forgatókönyvét, és a film állítólag 120 millió dollárba került, amit részben a rendező borbirodalmának jelentős részének eladásából finanszíroztak. Március végén egy vetítést tartottak a filmből a potenciális forgalmazóknak, amelyen részt vett a Universal Pictures részéről Donna Langley, a Netflix-től Ted Sarandos és a Sony Pictures-től Tom Rothman.

Több mint egy hónappal később azonban a film még mindig forgalmazót keres, mivel a vetítés néhány résztvevője azt mondta a The Hollywood Reporternek, hogy a Megalopolis nehéz küzdelem elé néz. Egy forgalmazó szerint „egyszerűen nincs mód arra, hogy pozicionáljuk ezt a filmet”, míg egy másik stúdió megjegyezte, hogy bár „mindenki drukkol” a rendezőnek, de „ott van az üzleti oldala is a dolgoknak.” Magyarul finoman mindenki visszautasította a film terjesztési lehetőségét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Klyo Ren
Filmek

Kylo Rent alakító Adam Driver még visszatérhet egy készülő Star Wars-filmben?

Kylo Ren története véget ért, de Ben Solo még ott lehet Rey...

Ferrari
Filmkritikák

Ferrari kritika

Megérte várni több évet filmre, amely Enzo Ferrari életét mutatja be?