Főoldal Előzetesek A Napóleon nagy előzetese már magyar szinkronnal is elérhető
Előzetesek

A Napóleon nagy előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Napóleon második nagy előzetesét, ami már magyarul is elérhető.

473

Július elején mutatták be az első előzetest minden idők egyik legismertebb történelmi alakjáról, Bonaparte Napóleonról. Tegnap új trailer érkezett Ridley Scott közelgő történelmi eposzához, és a képsorok alapján a Gladiátor és a Szárnyas fejvadász rendezője modern megközelítést alkalmaz a francia hadvezér történetének bemutatására, akit a filmben az Oscar-díjas Joaquin Phoenix játszik.

Hogy mit takar az új megközelítés? Nos, például Joaquin Phoenix francia akcentus nélkül alakítja Bonaparte Napóleont. Scott úgy döntött, hogy a színészeknek nem kell felvenniük a karakterek akcentusát, így fordulhatott elő az, hogy Vanessa Kirby angol akcentust használ, amikor Bonaparte feleségét, Josephine-t alakítja, vagy Phoenix alakítása inkább amerikaira hasonlít, mintsem egy francia hadvezérre.

A David Scarpa által írt Napóleonnál Scott visszatér a történelmi eposz műfajához, amely számára ismerős terület. A legjobb filmnek járó “Gladiátor” mellett Scott irányította az 1992-es “1492”-t is, és a keresztes hadjáratokról szóló 2005-ös filmje, a “Mennyei királyság” is csak akkor szerzett megbecsülést, amikor a kiváló rendezői változatot megjelentették házi videón.

De ha jobb szereted az eredeti, angol nyelvű előzeteseket, akkor ezt nézd meg:

A hivatalos szinopszis szerint a film “eredeti és személyes bepillantást enged Napóleon eredetébe és gyors, kegyetlen császárrá válásába, a feleségével és egyetlen igaz szerelmével, Joséphine-nel való függőséget okozó és gyakran ingatag kapcsolatán keresztül”, akit nem más, mint Vanessa Kirby alakít.

Napóleon lesz a második olyan történelmi eposz a 2000-es Gladiátor után, ahol Ridley és Joaquin együtt dolgozik egy filmen. Phoenix mellett Tahar Rahim, Ben Miles, Ludivine Sagnier, Matthew Needham, Youssef Kerkour, Phil Cornwell, Edouard Philipponnat, Paul Rhys, John Hollingworth, Gavin Spokes és Mark Bonnar játszik még a filmben.

Napóleon bemutatóját 2023. november 22-ére írták ki, amit eredetileg online mutatott volna be az Apple TV, ám az első benyomások annyira pozitívak lettek, hogy a stúdió meggondolta magát, és előbb a mozikban láthatjuk a monumentális kalandot. A film később az Apple TV+ előfizetőinek is elérhető lesz online formában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...