Főoldal Filmek Gal Gadot szerint már fejlesztés alatt áll a Wonder Woman 3. az új DC Univerzumban
Filmek

Gal Gadot szerint már fejlesztés alatt áll a Wonder Woman 3. az új DC Univerzumban

A korábbi hírek ellenére mégis elkészül a Wonder Woman 3.?

219
Wonder Woman 1984

Gal Gadot Diana hercegnője jelentős szerepet töltött be az élőszereplős DC-filmek korábbi univerzumában, amit még Zack Snyder állított fel. Gadot a 2017-es első női szuperhősfilmben robbant be (persze már korábban is megmutatta magát), hogy később visszatérjen egy folytatásra. A várva várt második rész azonban messze elmaradt a várakozástól, és egy időre a harmadik rész sorsa is megpecsételődött.

A korábbi híreket követően, miszerint Patty Jenkins kiszállt a harmadik rész fejlesztéséből, Gadot viszont most azt állította, hogy James Gunn-nal és Peter Safrannal még mindig dolgoznak a harmadik részen, ami az újjáépített DC Univerzumban játszódik majd.

Sok rajongó úgy gondolta, hogy Gal Gadot szerepének annyi volt, miután Henry Cavill és Ben Affleck távozott, és a szerepet egy új színésznőre osztják át. Erre ráerősített az, hogy Patty Jenkins és a DC Studios vezetői között kreatív nézeteltérés alakult ki, s a rendező távozott. Úgy tűnik azonban, hogy a történtek nem állhatnak Diana hercegnő útjába, hiszen Gadot nemrég a ComicBook lapnak arról beszélt, hogy a harmadik film még mindig fejlesztés alatt áll.

Imádom eljátszani Wonder Womant. Nagyon közel áll a hozzám és kedves a szívemnek. Amit Jamestől és Petertől hallottam, az az, hogy közösen fogjuk fejleszteni a Wonder Woman 3-at.

Gal Gadot

A Wonder Woman 1984 ellentmondásos jellege ellenére az első Wonder Woman nagy elismerésnek örvendett, és a korábbi univerzum egyik legjobb filmjeként tartják számon. Gunn korábban már cáfolta azokat a pletykákat, hogy az újjáépített univerzumot Diana hercegné nélkül képzelik el, de az továbbra sem világos, hogy a Wonder Woman 3. tervei miben térnek majd el az eredetitől, amit Jenkins vázlatba foglalt. Sok rajongó attól tart, hogy bár Gadot megtarthatja a szerepét, ám egy alternatív, törölt idősíkon játszódik majd a cselekmény, így a jelenre gyakorolt hatását nem fogják érezni a DC Univerzum új szereplői. Wonder Woman legutóbb a Flash: A Villám című filmben tűnt fel Ben Affleck oldalán egy most törölt idősíkban.

James Gunn és Peter Safran a DC filmes, televíziós és animációs tevékenységéért felel, ezzel a Warner Bros. Discovery képregényekkel kapcsolatos eszközei egy kézbe kerültek. Gunn állítólag a DCU kreatív irányítására koncentrál, míg Safran az üzleti és gyártási dolgokkal foglalkozik.

A Kék Bogár néhány hét múlva landol a mozikban, az Aquaman és az elveszett királyság pedig már a háromkörös újraforgatáson esett át, amire állítólag azért került sor, mert nem akar összeállni a film, és keresi a helyét az új univerzumban. Több karakter vendégszerepét is kivágták, köztük Ben Affleck Sötét lovagját. A filmet tervek szerint 2023 decemberében fogják bemutatni.

Wonder Woman 1984
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.