Főoldal Filmek Patty Jenkins a Wonder Woman 3. sztorijából fakadó problémák miatt távozik, és ebben DC Studios nem játszott szerepet
Filmek

Patty Jenkins a Wonder Woman 3. sztorijából fakadó problémák miatt távozik, és ebben DC Studios nem játszott szerepet

Gal Gadot még nem mondott le a szerepről, továbbra is várja a folytatást.

452
Wonder Woman 1984

A hét közepén robbant a hír, hogy a DC Studios új vezetői radikális lépésre szánták el magukat, s teljesen véget vetnek a Snyderverse néven ismert univerzumnak. Ez azt jelenti, hogy bizonyos karaktereket talán mások keltenek majd életre, vagy végleg búcsút intünk a megismert szuperhősöknek. A DC Studios még nem hozta nyilvánosságra, mire készülnek, de elég egyértelmű, hogy tiszta lappal szeretnék felépíteni az új univerzumot.

A hír, vagy nevezzük inkább pletykaáradat egyik szomorú híre volt, hogy a Wonder Woman 3. fejlesztésével nem mennek tovább, mivel a jelentés szerint a stúdió vezetőinek más tervei vannak, s azok nem egyeznek a harmadik rész sztorijával. Azóta már több cikk is megjelent, pontosítások, vagy cáfolatok, maga James Gunn is megszólalt, hogy néhány hír igaz, van félig igaz és akadnak hamis hírek, és nem fognak mindenkit boldoggá tenni a döntéseikkel. A legújabb hírek szerint pedig a Wonder Woman 3. leállítása mögött nem a Warner Bros. áll, hanem Patty Jenkins szállt ki a projektből.

A The Wrap szerint az író és rendező Patty Jenkins egyszerűen csak “kisétált” a projektből, miután szkeptikusan álltak az elképzeléseihez. Egy bennfentes azt állította, hogy Jenkins tudatta a Warner Bros. társ-vezérigazgatóival, Michael De Lucával és Pamela Abdyval, hogy “tévedtek, hogy nem értették [Wonder Womant], nem értették a karaktert, nem értették a karakter íveket és nem értették, hogy Jenkins mit próbál csinálni”.

Úgy tűnik, az egész akkor csúcsosodott ki, amikor Jenkins küldött egy e-mailt De Lucának, aminek végére beszúrt egy Wikipediára mutató linket, amin a “karakterívet” írta le. Jenkins rendezte a Wonder Woman és a Wonder Woman 1984 című filmet, és úgy volt, hogy Gal Gadot főszereplésével visszatér a trilógia befejező részére. Állítólag néhány nappal azelőtt adta le a Wonder Woman 3. terveit, hogy elterjedt a hír, miszerint lefújták a közelgő folytatást.

Bár a döntés James Gunn és Peter Safran új vezetése alatt született, kiderült, hogy nekik semmi közük nem volt abban, hogy elutasították Jenkins jegyzetét a filmről. A hírek szerint De Luca és Abdy döntöttek úgy, hogy nem haladnak tovább Jenkins verziójával. A Warner Bros. vezetői úgy érezhették, hogy rossz az irány a franchise számára, és megkérték Jenkinst, hogy álljon elő egy másik ötlettel. Jenkins ezt elutasította, és inkább úgy döntött, hogy teljesen kiszáll a projektből.

Ebből úgy tűnik, hogy Jenkins nem várta meg, vagy nem volt kíváncsi Gunn és Safran véleményére, hogy mit gondolnak az ötletéről, ami nem tetszett a Warner Bros. vezetőinek, pedig ők nem is vettek részt a döntésben. “Egyszerűen nem akar szót adni nekik az asztalnál, hogy véleményt mondhassanak valami újról, amit esetleg kitalál” – magyarázta egy bennfentes.

Wonder Woman 1984
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.