Főoldal Filmek James Gunn reagált a DC Studios híreire, és “nem fogunk mindenkit boldoggá tenni”
Filmek

James Gunn reagált a DC Studios híreire, és “nem fogunk mindenkit boldoggá tenni”

Némelyik igaz a pletykákból, némelyik félig igaz, némelyik pedig badarság.

547
James Gunn

Tegnap este a The Hollywood Reporter jelentésén mindenki megdöbbent, hogy a DC Studios tiszta lapokkal szeretné újjáépíteni a DC Univerzumot. Ez azt jelenti, hogy a Snyderverse színészeinek búcsút inthetünk, nem mindenkinek lesz helye a folytatásban. Sokan kiakadtak a döntésen, pedig még hivatalosan be sem jelentették, most viszont James Gunn Twitteren próbálta tisztázni a terveket.

A hírek szerint Henry Cavill hiába kapott vendégszerepet a Black Adam stáblistája alatt, Az acélember folytatását állítólag félretették. Megint csak egy tegnapi hír, miszerint a DC Studios társ-vezérigazgatói, James Gunn és Peter Safran még Patty Jenkins Wonder Woman 3. sztoriját is elvetették, mert nem illik bele az elképzeléseikbe. Úgy tűnik, hogy a Snyderverse színészei sem térnek vissza a jövőben, legalábbis nem a most játszott karakterekkel, mert állítólag Jason Momoa az Aquaman helyett inkább Lobo szerepére pályázik.

Az újrakezdés talán a legjobb a franchise-nak, bár biztosan lesznek olyanok, akik nem örülnek a döntésnek, hogy búcsút mondhatnak kedvenc színészeiknek és azoknak a hősöknek és gonosztevőknek, akikkel az elmúlt években találkozhattak a filmvásznon. Hangsúlyozzuk, a DC Studios hivatalosan még semmit nem erősítette meg, azért még remény maradt, hogy Superman visszatér, de Gunn közösségi oldalán reagált a történtekre.

A bejegyzések után kijelenthető, hogy a hírek egy része igaz, egy része féligazság, és van olyan is közöttük, ami kacsa. A rendező és társ-vezérigazgató elismerte, hogy a 10 éves terv kidolgozása nehéz döntések elé állították őket, de Gunn szerint fontos, hogy kijavítsák azt, ami nem működik, és tudja, hogy akadnak majd olyan rajongók, akik nem lesznek elégedettek a végeredménnyel.

Konkrétan semmit nem erősített meg vagy cáfolt meg a bejegyzésekben, a rendező még egy kis türelmet kér a rajongóktól. Arra is fogadalmat tett, hogy Safrannal együtt igazságot szolgáltatnak ezeknek a DC-karaktereknek. Szerintünk nem túlzás kijelenteni azt, hogy végre a lehető legjobb kezekben a DC Univerzum sorsa.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...