Főoldal Filmek Jon Landau megerősítette, hogy az Avatar 5. a Földre hozza a na’vikat, és erre miért van szükség
Filmek

Jon Landau megerősítette, hogy az Avatar 5. a Földre hozza a na’vikat, és erre miért van szükség

A Pandora után a Földön folyatódik majd a na'vik története.

524
Avatar: A víz útja
Forrás: 20th Century Studios

Az Avatar: A víz útja jövő csütörtökön érkezik a mozikba, de James Cameron Pandorával kapcsolatos tervei ezzel nem érnek véget. A rendező már leforgatta a harmadik részt, jelenleg az utómunka zajlik, valamint a negyedik részből egy jelenetet biztosan, és csak akkor lépnek tovább, ha a közelgő folytatás kasszasiker lesz a mozikban.

Amennyiben a rajongók úgy akarják, akkor a történet nem ér véget a harmadik résszel, elkészül a negyedik, illetve az Avatar 5. Sőt, Cameron arra is utalt, hogy egy hatodik és hetedik filmet is el tud képelni. Jon Landau, a franchise producerét kérdezte az io9, amikor az ötödik rész cselekményéről beszélt, s megerősítette, ha elkészül az ötödik rész, akkor a na’vik elhagyják Pandórát, és a Földre látogatnak majd.

Az ötödik film történetében van egy olyan rész, ahol a Földre megyünk. És azért megyünk oda, hogy felnyissuk az emberek szemét, Neytiri szemét, hogy mi zajlik a Földön. A Földet nem csak az RDA képviseli. Ahogyan téged is az életedben hozott döntéseid határoznak meg, nem minden ember rossz. Nem minden na’vi jó. És ez a helyzet itt a Földön is. És mi ezt akarjuk Neytirinek megmutatni.

Jon Landau

Még itt ugyanebben az interjúban a néhány évvel ezelőtt kiszivárgott lehetséges filmcímekről is kérdezték, amire Landau csak annyit felelt, hogy már döntettek róluk. A második rész valóban A víz útja alcímet kapta, de mi a helyzet a maradék néggyel, sorban az Avatar: The Seed Bearer, az Avatar: The Tulkun Rider és az Avatar: The Quest for Eywa.

Valószínűleg nem véletlenül beszélt Neytiriről az interjúban, és a bombahír után kíváncsian várjuk, hogy az Avatar: A víz útja valóban megalapozza-e a lány későbbi utazását Jake otthonába. Sokat már nem kell várnunk erre a kérdésre, jövő héten minden kiderül, ugyanis december 15-én mutatják be a filmet.

Avatar
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.

Avatar: A víz útja
Filmek

Jon Landau producer cáfolja az Avatar 3. címéről szóló pletykákat

Az Avatar producere cáfolta James Cameron korábbi kijelentését, hogy milyen címmel érkeznek...

Avatar: A víz útja
Filmek

Megosztották az első kulisszák mögötti képet az Avatar 3. részből

Két na'vi látható az Avatar 3. első hivatalos fényképén. Kik lehetnek ők?