x
Close


Közelgő események

Filmek

James Gunn megerősítette, hogy Wonder Woman is szerepel a DC Univerzum tervei között

Wonder Womannel találkozhatunk a jövőben, de vajon Gal Gadot játssza majd a karaktert?

James Gunn megerősítette, hogy Wonder Woman is szerepel a DC Univerzum tervei között
  • PublishedFebruary 21, 2023

Amikor bejelentették a DC Univerzum első felvonását, a legnagyobb meglepetésre olyan karakterek nevei nem hangzottak el, mint például Aquaman vagy Wonder Woman. Az elmúlt időben egymásnak ellentmondó hírekről lehetett olvasni, hogy milyen szerepet szánnak a mostani karaktereknek a jövőben, maradnak-e a régi színészek, vagy Superman és Batman mintájára azokat is újraosztják.

A DC Studios társelnöke viszont jó hírt osztott meg. James Gunn közösségi oldalán megerősítette, hogy terveik vannak az ikonikus hősnővel kapcsolatban, de sokkal nagyobb kérdés most, hogy mindezt Gal Gadot-val képzelik el, vagy esetleg mást szeretnének a szerepben látni. Gadotot sok kritika érte, különösen a Wonder Woman 1984 után, sokan kritizálták az alakítását is, hogy nem illik rá a szerep, és nem jó színésznő.

A DC Studios társ-vezetői, James Gunn és Peter Safran néhány hete ismertették az alapokról újjáépített DC Univerzum első felvonásának a tervét, és miközben több nagy és kis képernyős projektet is bejelentettek, a rajongók nem kaptak választ a népszerű karakterek jövőjével kapcsolatban. A tervek között szerepel egy Themyscira szigetén játszódó Paradise Lost című tévésorozat, de tudomásunk szerint Diana nem fog szerepelni benne.

Gunn később megerősítette, hogy nem tették ki Gal Gadot szűrét, ahogy azt a korai pletykák sugallták, és már beszéltek a színésznővel is, feltehetően arról egyeztettek, hogy maradjon a karakter szerepében, vagy esetleg megváljanak tőle, amire nagyobb valószínűséggel fogadnánk. Gunn nem fogalmazott pontosan, amikor Gadot státuszáról kérdezték, ezért sokan arra gondolnak, hogy egyszerűen még nem született döntés, nem sikerült megegyezni a feleknek. Másrészt, amennyiben Superman és Batman új lesz, akkor logikus döntés lenne egy új Wonder Womant bemutatni, mert mi értelme lenne lecserélni a régi karakterek közül néhányat?

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.