Főoldal Filmek New York-i letartóztatás után Jonathan Majors ellen testi sértés és zaklatás miatt emeltek vádat
Filmek

New York-i letartóztatás után Jonathan Majors ellen testi sértés és zaklatás miatt emeltek vádat

Nem ejtették, hanem vádat emeltek a Creed III. és a Marvel sztárja ellen, miután állítólag bántalmazta a barátnőjét.

363
Jonathan Majors

Jonathan Majors ellen vasárnap vádat emeltek több testi sértés és zaklatás vádjával – közölte a manhattani ügyészség. A feljelentésben a meg nem nevezett női vádló azt állítja, hogy a vádlott “puszta kézzel megütötte az arcán, amivel jelentős fájdalmat okozott neki, a füle mögött pedig egy vágást okozott”. A nő feljelentésében azt is elmondta, hogy a férfi fojtogatta.

Majors-t szombaton tartóztatták le Manhattanben egy “családi vita” miatt. Az ismeretlen nő – aki Majors barátnője lehet – több rendbeli harmadfokú testi sérüléssel, három rendbeli harmadfokú testi sértés kísérletével, egy rendbeli másodfokú súlyos zaklatással és egy rendbeli másodfokú zaklatással vádolta meg a színészt. Az ügyészség szerint a bíró saját felelősségére szabadlábra helyezte Majors-t.

Majors ügyvédje vitatta a vádlott ellen felhozott állításokat, mondván, hogy “Jonathan Majors teljesen ártatlan, és bizonyíthatóan áldozat abban a vitában, amiben egy ismert nővel került összetűzésbe”. Büntetőjogi védőügyvédje, Priya Chaudhry hozzátette: “gyorsan begyűjtjük és bemutatjuk a bizonyítékokat a kerületi ügyésznek azzal a céllal, hogy minden vádat azonnal ejstenek”.

Chaudhry azt is hozzátette, hogy videófelvételek készültek járműről, ahol az állítólagos incidens történt, tanúvallomások a sofőr és a bámészkodók részéről, valamint a nő két írásos nyilatkozata, amelyben visszautasítja a vádakat. Majors képviselője szintén tagadta a vádakat. “Semmi rosszat nem tett” [az ügyfelem] – mondta a Variety megkeresésére Majors szóvivője. “Alig várjuk, hogy tisztázzuk a nevét és tisztázzuk ezt az ügyet”.

Majors nemrég a Creed III és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmekben szerepelt. A Magazine Dreams című filmjéért is elismerést kapott, amelyet a Sundance-en mutattak be, és amelyet a Searchlight Pictures vásárolt meg. A film az év végén, 2023. december 8-án kerül a mozikba.

A történtek után a Disney és a Marvel Studios még mindig nem szólalt meg, de a dolgok mostani állása és a Disney korábbi döntéseit ismerve nem lepődnénk meg, ha Majors számára ennyi lett volna a Marvel Moziverzum, s a jövőben valaki másra osztanák Kang, a Hódító szerepét. Ezek csak feltevések, várjuk meg a stúdió hivatalos közleményét, és a vizsgálat eredményét.

Jonathan Majors

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Filmek

A Tenet és Az Alkotó sztárja is jelölt Kang, a Hódító szerepére

Két nagyszerű színész is pályázik Kang, a Hódító szerepére, miután Jonathan Majors-t...