Főoldal Filmek Liv Tyler visszatér Betty Ross szerepében az Amerika kapitány: Új világrend című filmben
Filmek

Liv Tyler visszatér Betty Ross szerepében az Amerika kapitány: Új világrend című filmben

Újabb rég elfeledett karaktert hoz vissza az Amerika kapitány 4. része.

597
Betty Ross

Liv Tyler tizenöt évvel azután, hogy A hihetetlen Hulk című filmben debütált Betty Ross szerepében, a Marvel Studios most arra készül, hogy visszahozza karakterét a készülő Amerika kapitány: Új világrend című filmben. A film forgatása jelenleg is zajlik, ahogy arról több forgatási képet is megosztottak az interneten.

A stúdió hivatalosan még nem adta ki a névsort, hogy kik játszanak a filmben, azonban a The Hollywood Reporternek köszönhetően egy újabb névvel gyarapodott a szereplőgárda. Már korábban is lehetett olvasni olyan pletykákat, hogy visszatér a Marvel Moziverzumba, Liv Tyler hivatalosan is visszatér Betty Ross szerepébe az Amerika kapitány negyedik részében, tizenöt évvel azután, hogy A hihetetlen Hulk bemutatta karakterét.

Tyler mindössze egyetlen alkalommal tűnt fel Ross tábornok lányaként, mivel a 2008-as mozifilm legtöbb mellékszereplője a süllyesztőbe került, miután Mark Ruffalo átvette Edward Norton helyét Bruce Banner szerepében. Miután azonban a néhai William Hurt Ross tábornokként visszatért az Amerika kapitány: Polgárháborúban, Tim Roth előbb egy rövid vendégszerepre a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája mozifilmben, majd a Disney+ Amazon: Ügyvéd sorozatában tért vissza nagyobb szerepben, és ezzel még nem értünk a nagy visszatérők névsorának a végére. A Marvel Studios ugyanis tavaly ősszel a D23 Expón bejelentette, hogy Tim Blake Nelson a Vezető szerepében is visszatér, és ezzel találgatások kezdődtek, hogy csak idő kérdése, és talán Tyler is követheti őket.

Harrison Ford fogja helyettesíteni Hurtot Ross szerepében az Új világrendben. A főszereplőt és egyben címszereplőt Anthony Mackie játssza, ő lesz az MCU új Amerika Kapitány Steve Rogers után. Mackie mellett a gárdát erősíti Shira Haas az izraeli szuperhősnő, Sabra szerepében, a visszatérő Carl Lumbly Isaiah Bradley-ként, Danny Ramirez pedig az új Sólyomként lesz látható A Sólyom és a Tél Katonája után.

Anthony Mackie a Szabadság új őrzőjeként száll majd szárnyra, miután a Disney+ A Sólyom és a Tél Katonája végén átvette Rogers helyét, és ő lett a Bosszúállók új vezetője. Ezt azonban az amerikai kormány nem nézi jó szemmel, ők ugyanis mást szerettek volna erre a tisztségre kinevezni.

Az Amerika kapitány: Új világrend 2024. május 3-án kerül bemutatásra a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.